A hálószoba az otthonod legintimebb része, aminek különösen jól kell kinéznie, hiszen ezt a teret látod legelőször és legutoljára, mikor lefekszel. És bár a 2023-as év trendszíne a magenta, valakinek az ultracsajos, rózsaszínes árnyalatok abszolút nem jönnek be — ez pedig nemcsak az ízlésed, hanem a csillagjegyed miatt is lehet! Az asztrológusok ugyanis állítják, hogy minden csillagjegynek van egy-egy tipikus színe, ami a  legjobban illik a hálószobájába. Most pedig el is árulták, melyek ezek az árnyalatok! 

Shutterstock
Shutterstock

Kos: rubinvörös

A Kos csillagjegyűek energikus és dinamikus személyiségek, akikhez nem illenek a szolid, visszafogott színek! A Kosok nem félnek a feltűnéstől, szenvedélyességükkel pedig mindent elérnek az életben, amit csak akarnak! Uralkodó bolygójuknak, a Marsnak köszönhetően a rubinvörös szín illik hozzájuk a legjobban, ezért erre az árnyalatra érdemes kifesteni a hálószobájukat is. 

Shutterstock
Shutterstock

Bika: fűzöld

A Bikák megbízható és türelmes személyiségéhez nem illenek a tüzes, feltűnő színek: inkább a természetes és békét sugárzó árnyalatok jellemzik őket, melyeknek bizonyítottan nyugtató hatásuk van. A sötét fűzölden kívül zöld többi árnyalata is illik a hálószobájukba attól függően, hogy milyen hatást szeretnének elérni. 

Shutterstock
Shutterstock

Ikrek: fehér

Az Ikrek csillagjegyűek általában kevés időt töltenek a hálószobájukban: imádják a pörgést és a bulikat, ezért nem sok figyelmet fordítanak az otthonuk kifestésére és jobban preferálják az „üres vásznakat”, amiket aztán szabadon díszíhetnek fel. Az Ikrek hálószobáik épp ezért általában fehér színűek, melyet a saját kedvükre tudnak dekorálni különböző emlékekkel, fényképekkel, psozterekkel és más dekortárgyakkal teleragasztva.

Shutterstock
Shutterstock

Rák: levendula lila

Az álmodozó személyiségű Rákok a levendula lila árnyalatú szobákban érzik magukat a legjobban, mert ezek azok a helyek, ahol igazán a szabadjára tudják engedni a képzeletüket és zavartalanul álmodozhatnak anélkül, hogy bárki is megzavarja őket! Egy visszafogott, relaxációs hangulatú, halvány vagy világoslila árnyalatú szobában az asztrológusok szerint fantasztikusan fogják magukat a Rákok érezni.

Shutterstock
Shutterstock

Oroszlán: arany

A kreatív és elhivatott, a feltűnősködésért, a ragyogásért és a figyelmért egyenesen rajongó Oroszlánok igazi királynőként érezhetik magukban az arany tapétával, bútorokkal vagy kiegészítőkkel dekorált hálószobájukban, melyet a többi csillagjegy közül nem sokal vállalnának be. Az asztrológusok szerint egyébként nem meglepő, hogy ez a szín illik az Oroszlánokhoz a leginkább, mert nap aranyló sugarai jellemzik őket a legjobban! 

Shutterstock
Shutterstock

Szűz: bézs

A Szűz csillagjegyűek nem a trendi és a divatos dolgokat keresik, hanem az állandó szépséget és egyszerűséget próbálják megélni: épp ezért, a leginkább egy természetes és tompa lágy szín, a bézs illik hozzájuk a legjobban. A szín semlegessége tökéletességre törekvő, perfekcionista jellemvonásokat sugall magáról, ami az asztrológusok szerint rendkívüli mértékben igaz a maximalista Szűzekre.

Shutterstock
Shutterstock

Mérleg: világosrózsaszín

Könnyed, kellemes és kedves személyiségek a Mérlegek, akinek a több, az mindig több! soha nem veszik túl komolyan magukat, igazi romantikus alkatok, akik szeretnek flörtölni. Mivel uralkodó bolygójuk a Vénusz, szerelmes jegyként nem is illene jöbb szín hozzájuk a világosrózsaszínnél! 

Shutterstock
Shutterstock

Skorpió: fekete

A csillagjegyek legmisztikusabb, legkülönlegesebb és egyik legérzékenyebb tagjai a Skorpiók, akiknek két uralkodó bolygójuk is van a Mars és a Plútó személyiségében. Különleges, sokszor titokzatos voltuknak hála ők azok a csillagjegyek, akikhez a leginkább illik a sötét, fekete szín, ami az ő esetükben nem a negatívumot, hanem a biztonságot és a harmóniát jelent.

Shutterstock
Shutterstock

Nyilas: ametisztlila

Kalandvágyó személyiségként folyton vándorolnak és változtatják a stílusokat a Nyilas csillagjegyűek, ezért nem könnyű meghatározni a hálószobájukba illő színt. Valamikor tüzesek és álmodozóak, valamikor pedig teljesen kiszámíthatatlanok a Nyilasok, ezért az asztrológusok szerint az ametisztlila illik hozzájuk a legjobban.

Shutterstock
Shutterstock

Bak: szürke

Praktikus egyénként semmi olyan nem szeretnek a Bakok, ami a jelentőségteljes, fontos dolgokról elvonhatják a figyelmüket, ezért az asztrológusok szerint a lehető leghétköznapibb szín, a szürke a nyerő a számukra. Ha ilyen színűre festik a hálószobájukat, a Bakok tökéletesen tudnak majd fókuszuláni a céljaikra és a munkájukban is sikereket fognak elérni! 

Shutterstock
Shutterstock

Vízöntő: púderkék 

A  Vízöntők az újdonságok szerelmesei, ám kreatív emberként igénylik a belső harmóniájukat és békéjüket: épp ezért, az asztrológusok szerint az a legjobb, ha a hálószobájukba a gyökereinek megfelelő színt választanak ki. Víz jegyűként a kék tűnik számukra a legmegfelelőbb színnek, azon belül is a világos árnyalatok, melyeket különleges mintákkal és dekorelemekkel dobhatnak fel. 

Shutterstock
Shutterstock

Halak: agavezöld

A spirituális és idealista Halak is a víz közeli környezetben érzi magát a legjobban, kreativitását ezért kék-zöldes árnyalatok között tudja megélni a leginkább. Az asztrológusok szerint az óceán egyik legkülönlegesebb színe, az agavezöld számukra a legmegfelelőbb, melyben tökéletes arányban keveredik egymással a kék és a zöld. 

Via