Időként mindenki megtapasztalja az igazságtalanság érzését. Lehet, hogy ok nélkül büntettek meg a suliban, vagy később olyan dolog miatt hibáztattak a munkahelyeden, amit nem is te rontottál el. Ez a szitu mindenki számára nehéz, ha szeretnéd tudni, hogyan kezeled legbelül ezeket a helyzeteket, csináld meg ezt a személyiségtesztet!

Íme a személyiségteszt 

A személyiségteszt igazán egyszerű, nincs más teendőd, mint ránézni erre a képre, és megjegyezni a legelső dolgot, ami felkeltette a figyelmed. Nem kell olyan sokáig nézned, mert így változhat az eredmény. Ha készen vagy, máris mutatjuk a jellemzést

igazsagtalansag-szemelyisegteszt
Valleyislelighting.net

Könyv

Ha a könyvet láttad meg elsőként, szeretsz befelé figyelni és elemezni. Sosem ítélsz elhamarkodottan, és minden körülményt figyelembe veszel mielőtt döntést hozol. Téged sosem befolyásolnak az érzelmek, mindig a logikára hallgatsz. Nagyon alapos vagy, éppen ezért rosszul érint, ha igazságtalanok veled az emberek. Ugyanakkor megpróbálsz megfontoltan reagálni a helyzetre, és higgadtan elintézni a problémát. 

Betűk 

Ha a betűket láttad meg elsőként, akkor nagyon érdeklődő személy vagy, aki imád elmélyedni a részletekben. Szeretsz minden lehetőséget megvizsgálni, mielőtt döntést hozol. Emiatt sokszor ragaszkodsz a saját igazadhoz, és alkalmanként nehéz meggyőzni. Eléggé rosszul viseled az igazságtalanságot, de sokszor egy kihívásnak tekinted. Ilyenkor mindent beleadsz, hogy meggyőzd a másikat az igazadról. 

Fény

Ha az első dolog, ami felkeltette a figyelmed a fény volt, akkor nagyon kreatív szemlélettel rendelkezel. Nem félsz a kereteken kívül gondolkodni, szeretsz kockáztat és nem aggódsz, ha egy váratlan helyzetre kell megoldást találnod. Az igazságtalanság neked mondhatni csak egy kihívás, úgy tekinted, mint egy lehetőséget a fejlődésre. 


Via