Imádsz olvasni? Kellene egy kis extra inspiráció, motiváció, netán némi önbizalom löket? Akkor mutatunk most neked 3 könyvet, amit ha elolvasol, tutira más színben látod majd a világot. 

Elizabeth Gilbert: Big Magic 

Elizabeth Gilbert neve biztosan ismerősen cseng, ugyanis ő írta az Ízek, imák, szerelmek című könyvet (igen, amiből később film és készül), ami szintén elég inspiráló, ám az írónő egy másik klasszikust is jegyez, ami a Big Magic címet viseli. Ez a könyv inspirál és erőt ad anélkül, hogy túl cukormázas lenne. Az írónő a saját élményein keresztül vezeti végig az olvasót: megossza, mik azok a dolgok, amiket az évek során megtanult, továbbá tanácsokat ad, melyekkel neked is lehetőséged lehet egy kreatívabb élet kialakítására. A könyvet olvasva hirtelen egy másik, nagyon szenvedélyes világba csöppenhetsz, arról pedig már nem is beszélve, hogy akkora pozitív energiával tölt fel a párszáz oldalas olvasmány, hogy az inspirációs tunning az garantált. 

Gabrielle Bernstein: Az Univerzum mindenben támogat 

Gabrielle Bernstein nevéhez több bestseller is kapcsolódik, s a legtöbb írása szuper inspiráló, talán az egyik legkiemelkedőbb alkotása mégis csak Az Univerzum mindenben támogat. Ha éppen egy kicsit elveszettnek érzed magad, akkor ez a könyv segíthet visszatalálni önmagadhoz, ráadásul egy spirituális ösvényen át. Az Univerzum mindenben támogat című könyvben leírt történetek által végre ráébredhetsz, mik azok a dolgok, amik folyamatosan blokkolják a boldogságod. Ha pedig ügyes vagy és jól, figylemesen olvasol, továbbá a gyakorlatokat is megcsinálod, akkor arra is ráébredhetsz, hogyan tudod megélni és nem csak hajszolni az életet. Ez a könyv segítségedre lehet abban, hogyan használhatod az univerzum energiáinak áramlását, az olvasmány végére pedig nagy eséllyel újra szinkronba kerülhetsz majd önmagaddal.  

Raphaelle Giordano: A második életed akkor kezdődik, amikor megérted, hogy csak egy van

Raphaelle Giordano nemzetközi bestsellere már több, mint kétmillió olvasót segített eljutni egy boldogabb és teljesebb élethez, szóval, ha neked most egy hatalmas adag inspirációra van szükséged, akkor ez a könyv nagy segítség lehet a számodra. A történetben szereplő Camille-lal valószínűleg könnyen tudnak majd sokan azonosulni, a 38 éves nő ugyanis látszólag boldog és kiegyensúlyozott életet él, ám a felszín alatt mégis úgy érzi, a boldogság kicsúszott a kezéből. Camille arra vágyik, hogy újra rátaláljon elveszett boldogságára, ekkor hozza össze a sors egy Claude nevű rutinológussal, aki egyedi módszereinek segítésével igyekszik segíteni a nőn. A könyv mind a 221 oldala egy hihetetlenül kalandos utazás, melynek során nem csak Camille, de az olvasó, azaz te is megtalálhatod a boldogság irányába vezető utat: az utat, ami célokkal, álmokkal és tervekkel teli.