Semmi mással nem lehet kibírni ép ésszel ezt az őrjítő kánikulát, csak valami fincsi hideg itallal: de ha már unod a trendi cukormentes limonádékat és az  egészséges kólával is tele ittad már magad, akkor itt az ideje kipróbálnod egy hihetetlenül finom jegeskávé latte receptet, aminek azonban van egy nagyon fontos, kihagyhatatlan összetevője! 😍 

Íme a titkos összetevő a tökéletes jegeskávéba

A jegeskávékat nagyon sokféleképpen el lehet készíteni - például frissen őrült kávészemekből, lágy kapszulából, esetleg valamilyen kávés ízű tejes italból is, mert mindegyik szuper hűsítő élményt nyújt majd ebben a kánikulában. Van azonban egy olyan titkos összetevő, ami recepttől függetlenül teljesen más szinte emeli a jegeskávédat!

A titkos összetevő nem más, mint a kávés jég! ☕ 🧊 Meglepődtél? Pedig tényleg van ilyen! Ráadásul pikk-pakk, egy perc alatt, de legalábbis hihetetlenül rövid idő alatt elkészül az egész, szóval nem nagy kunszt megcsinálni. 

Ez a hozzávaló más szintre emeli a jegeskávé-élmény

Persze, ki is hagyhatod, de mivel annyira egyszerű és olcsó hozzávalóról van szó, nem érdemes. Az egész annyiból áll, hogy lefőzöl egy adag kávét és a jégkockatartó kis rekeszeit negyedig vagy félig megtöltöd vele. A többi részébe meg csak önts hideg vizet, fagyaszd le és már kész is!

Az eredmény egy barnás színű jégkocka lesz, ami hihetetlen mértékben fel fogja dobni az egész italodat – még akkor, ha csak sima vízbe rakod bele, nem egy jegeskávéba! A folyamatot pedig mindenféle más itallal (kólával, narancslével vagy tényleg bármivel) meg lehet ismételni és állítjuk, hogy fantasztikus lesz tőle az italod. Szóval próbáld ki még ma, nem fogod megbánni! 😎

@ezcube.com Replying to @radioheadfanalp ♬ original sound - Ian Asher

Via