Helló, drága Cosmo-lány! 🥰


Korábban azt ígértük neked, hogy nem elég, hogy végre nyomtatott formában is visszatérünk, de hatalmas meglepetésekkel is készülünk! Nos, végre el is árulhatjuk, min dolgoztunk gőzerővel az elmúlt hónapokban.

Táncolj Kajdi Csabával!

Ott folytatjuk, ahol abbahagytuk! Szóval ki más is kerülhetne a borítóra, mint a legutolsó címlapsztárunk, Kajdi Csaba? Csak még menőbben! Egy különleges nyomdatechnikai eljárásnak köszönhetően ugyanis ha mozgatod a magazint, Cyla táncolni kezd neked. Helló, TikTok-cover!

Cosmopolitan, Kajdi Csaba
Fotó: Cosmopolitan, Pejkó Gergő

Erről jut eszünkbe, elindult a TikTok csatornánk is, ideje bekövetned minket. 

Kajdi Csaba  ráadásul nem csak a borítón pózol, a főszerkesztője is első lapszámunknak, aminek középpontjában az önbizalom áll. Ígérjük, mire átolvasod a magazint, sokkal jobban érzed majd magad a bőrödben!

Cosmopolitan Shopping Day

Mivel is ünnepelhetnénk meg stílusosabban a Cosmo újraindulását, mint egy kiadós shoppingolással? A magazinban találsz egy halom kupont, amit szeptember 15-18. között tudsz felhasználni az ETELE Plázában, a legmenőbb márkák üzleteiben.

De ez nem minden! Gyere el szeptember 15-én az ETELE Plázába, ahol 14-16 óra között személyesen is találkozhatsz és fotózkodhatsz Kajdi Csabával!

Te és az önbizalmad

Az egyedülálló, innovatív címlap rengeteg izgalmas tartalmat is rejt ám! Cyla például csakis a te kedvedért varázsolta le a pólót (és a nadrágot) az ország legdögösebb sportolóiról. Szívesen. 😍😛

Hogy képbe kerülj az őszi trendekkel, összeválogatta a legszebb lányokat a Visage Model Managementnél, mi pedig talpig hazaiba öltöztettük őket. A 92. oldalon lecsekkolhatod a magyar tervezők legcoolabb darabjait!   

A gardróbturbón kívül mutatunk néhány must-have frizuratrükköt a szezonra, és bemutatjuk a legújabb smink és bőrápolási trendeket is, hogy beauty-fronton is uptodate legyél.

Unod már a szokásos randitanácsokat? Megkértünk néhány drag queent, hogy árulják el a saját atombiztos pasizós trükkjeiket, de azt is kiderítettük, mi számít igazán a srácoknak Tinderen, sőt mutatunk jó pár olyan programötletet, amivel magabiztosan hívhatod el a kiszemeltedet. Már rád talált a szerelem? Na és készen állsz életed legnagyobb orgazmusára? Irány a 76. oldal, ha igen!

És végül mi adhatna nagyobb erőt és önbizalmat, mint burtál erős nők személyes történetei? Olyan lányokkal beszélgettünk, akik őszintén vállalták a saját abortuszuk történetét. Illetve elolvashatod annak a csajszinak a megrázó, mégis inspiráló sztoriját, aki 26 évesen már legyőzte a mellrákot.

Idén kétszer találkozunk!

Szóval szeptember 15-én irány az újságárus, ezen a linken megtalálod, hol szerezhető be a magazin, sőt online is megrendelheted!

Siess, mert biztosak vagyunk benne, hogy a táncoló Cylák hamar gazdára találnak! 

És ne felejtsd el, idén összesen két lapszámmal jelentkezünk!