Az önismereti tesztek nemcsak szuper szórakozási lehetőséget, de hatalmas segítséget is nyújtanak abban, hogy még jobban megismerd a személyiségedet. Van például olyan kérdőív, ami segít eldönteni, hogy a logikai vagy az érzelmi oldaladdal szoktál-e gondolkodni; a keresztneved kezdőbetűje pedig a főbb jellemvonásaidra világít rá. A most következő személyiségteszt is durva dolgokat árul el rólad: a szakértők szerint ugyanis egyáltalán nem mindegy, milyen kutyád van, mert egyből kiderülhet, mennyire vagy társasági ember és hogyan állsz hozzá az emberekhez!

Shutterstock
Shutterstock

Angol cocker spániel

Ha ilyen, vagy hasonló lógó fülű szeretetcsomagod van, akkor a szakértők szerint rendkívül barátságos és társasági ember vagy, aki nem szereti magára felhívni a figyelmet. Nehezen viseled a feszültségeket és nem szívesen okozol másoknak gondot, ezért a legtöbbször inkább örömet okozol másoknak és magadat juttatod rossz helyzetbe, mintsem fordítva.

Shutterstock
Shutterstock

Máltai selyemkutya

A máltai selyemkutyák, illetve a szintén kis testű, de annál izgágább kutyik igazi társasági lények: szeretik produkálni magukat a gazdájuk előtt és a simogatást, a szeretgetést sem vetik meg. A szakértők szerint ha neked is ilyen kutyád van, imádsz a társaság középpontjában lenni, állandóan pörögsz, sokat lógsz a telefonodon és mindig a következő nagy dobásodon agyalsz!

Shutterstock
Shutterstock

Goldendoodle

A goldendoodle egy keverék kutyus, aki a golden retrieverek és az uszkárok mixéből születtek. Rendkívül szelíd, alkalmazkodó és ragaszkodó lények, imádják a gyerekek társaságát és szinte minden más állattal kijönnek. Ha neked is keverék kutyád van, ami ráadásul két ennyire távoli fajta mixe, a szakértők szerint egy igazi kis visszahúzódó, csendes nő vagy, aki nem szeret egyedül lenni és szívesebben tölti el másokkal együtt a szabadidejét.

Shutterstock
Shutterstockn

Bernáthegyi

A bernáthegyik nagy, tekintély érdemlő,  családbarát  kutyák, akik minden megtennének azokért, akiket szeretnek. Ez az önfeláldozás és családorientáltság általában a gazdájukon is megmutatkozik: ha te is a nagytestű behemótokra szavazol, nagyra értékeled a családi-baráti kapcsolatokat, nehezen titkolózol és mindig lehet rád számítani a bajban. 

Via