Ma már annyi menő személyiségteszt létezik, hogy nem győzzük őket kipróbálni: először például arra derült fény, hogy mit árul el rólad a kedvenc szexpózod, de az is durván leleplezi az igazi énedet, hogy hogyan szorítod ökölbe a kezedet! Ha ez még nem lenne elég: a szakértők szerint az élethez való hozzáállást mutatja meg az, hogy melyik a kedvenc napod a héten! Na, neked melyik? Ha megvan a válasz, nézd meg a lehetséges eredményeket! 

Ezt árulja el rólad a kedvenc napod a héten!

Hétfő

Ha a hétfő a kedvenc napod, akkor igazi harcos, bátor személyiség vagy, aki nem fél belevágni az ismeretlenbe! Lelkességedet és optimizmusodat az egész ismeretségi köröd csodálja, sokan szeretnének olyan energikusak lenni mint te! 😍 Egyike vagy azoknak a kevés embereknek, akik tényleg várják a sulit / az új munkahetet, ami azt jelenti, hogy abszolút meg vagy elégedve az életeddel és legszívesebben nem is változtatnál semmin! 🥰

Kedd

Ha a kedd a kedvenc napod, akkor a szakértők szerint ritka optimista ember vagy, aki egy pillanat alatt jó kedvre tud deríteni másokat. Derűlátásod másokra is átragasztod, ezért az emberek szeretnek a közeledben lenni, amit te is érzékelsz. 😉 A hetedet szereted előre megtervezni, de neked az sem zavar be, ha közbejön valamilyen nem várt esemény, úgy is a legjobbat hozod ki mindenből!

Szerda

Amennyiben a szerda a kedvenc napod, akkor az egyik legkiegyensúlyozottabb személyiség vagy, aki tökéletes összhangot tud teremteni a magánélet és a munka/iskola között. 🥰 Tipikusan azok közé tartozol, akik nem szeretnek halogatni és mindent idejében megcsinálnak, ezért nagy megbízható és lojális embernek tart a környezeted.

Csütörtök

Ha a csütörtök a kedvenc napod, akkor a szakértők szerint nagyon célorientált személyiség vagy, aki tűzön-vízen keresztül viszi az akaratát! 😍 A valóra vált álmait és terveidet persze szereted megünnepelni, aminek meg is adod a módját. Mindennapi örömödet az adja, ha valamiért küzdhetsz és ha úgy érzed, hogy ma is letettél valamit az asztalra.

Péntek

Ha a péntek a kedvenc napod akkor a legjobb arcok közé tartozol, akik imádják a vidámságot, a jó bulikat és flörtölést. 🎉 💋 Sanszos, hogy az iskolát/munkát nem élvezed annyira, amennyire szeretnéd, ezért várod annyira a hétvégéket; de az is lehet, hogy extrovertált személyiségként társaságban érzed magad a legjobban. Még annyi, hogy a kutatások szerint utálod a hétfőket, ez igaz?😂

Szombat

Ha a szombat a kedvenc napod, akkor azok közé tartozol, akik tudatosak és előre terveznek, valamint mindent csak a megfelelő időben csinálsz. 🧘  ltalában egész héten keményen gürizel és jól megtervezed a szombatodat, hogy az biztosan fantasztikusan sikerüljön. 😊 Mások nagyon szorgalmas személyiségnek tartanak, ezért ha valaki, akkor te igazán értékelni tudod a hétvégéket! 

Vasárnap

Ha a kedvenc napod a vasárnap, akkor szeretsz jelenben élni és kiélvezni minden pillanatot. 😉 Nem aggódsz a jövő miatt, optimistán látod az életet, igazi nemtörődöm személyiség vagy, akit senki és semmi nem tud kihozni a sodrából. Hasonló könnyedséggel viszed végig az egész hetet is, lazítani viszont vasárnaponként szeretsz a legjobban!

Via