Az elmúlt egy évben hatalmas változáson ment keresztül Khloé Kardashian: rengeteget fogyott, sportosabb és izmosabb is lett, arról nem is beszélve, hogy mostanában olyan kiegyensúlyozottan étkezik, mint még soha! A 38 éves realitysztár most meg is osztotta azt az egészséges, mindössze 3 hozzávalóból készülő recepjét, amit minden egyes reggel eszik, mielőtt elkezdődne a napja. 

Ezt eszi reggelente Khloé Kardashian 

Khloé Kardashian kedvenc reggelireceptje nem más, mint a zöldséges omlett! Egy sima omlett elkészítéséhez szinte semmi más nem kell, csak 3 darab tojás, amit alaposan elkeverve, majd serpenyőbe öntve kell 10-12 percen át sütni addig, amíg egy kerek, szilárd ételt nem kapsz.

Nos, Khloé recepjte is hasonló, azzal a különbséggel, hogy ő a néhány darab tojáson kívül még néhány más extrát is beleszór a serpenyőbe, amitől nemcsak hihetetlenül egészséges, de nagyon finom is lesz az omlettje! 

Shutterstock Instagram/@khloekardashian
© Shutterstock © Instagram/@khloekardashian

Khloé Kardashian zöldséges omlett recepje

Hozzávalók:
  • Kaliforniai paprika
  • Spenót vagy brokkoli
  • 3 db tojás
  • Só, bors ízesítéhez
Elkészítés:
  1. Jó alaposan mosd meg, majd apró kis szeletekre vágd fel a kaliforniai paprikát, illetve a spenótot vagy a brokkolit is készítsd elő!

  2. Kezdd el sütni az omlettet, majd 5-6 perc elteltével, mikor kezd összeállni, szórd bele a kaliforniai paprikát, valamint a spenótot vagy a brokkolit!

  3. Végül nincs más dolgod, mint sóval, brossal ízesíteni a zöldséges omlettet. Egyszerű, laktató, egészséges és 10 perc alatt készen is van!

Via