A TikTokon sorra jelennek meg az újabb és újabb trendek, ráadásul a könnyen elkészíthető receptekből sincs hiány. A minap is ráakadtunk egy szuper koktélreceptre, ami az ígérete szerint varázslatossá teszi a bőröd. Lássuk, miről is van szó pontosan! 

Szuperélemiszer 

A chia magot, mint szuperélelmiszert biztosan te is ismered. Felhasználása igencsak sokrétű, a szervezet számára pedig olyan elképesztően hasznos tápanyagokkal bír, hogy valóban csak szuperlatívuszokban lehet róla beszélni. A chia mag ugyanis támogatja a szív egészségét, stabilizálja a vércukorszintet, javítja a fizikai teljesítményt, továbbá a testsúlycsökkentésében is kiváló társ. 

Chia magvíz

A TikTokon is hódítanak a chia magos receptek, az egyikre a minap akadtunk rá, és azonnal levett minket a lábunkról. A chia magvíz, vagy másnéven „belső zuhany” hat uncia vizet, két evőkanál chia magot és egy csipet citromot kombinál.

Antioxidánsokkal tele 

Persze most jogosan teszed fel a kérdést: mire jó ez? Nos, a TikTokon hatalmas népszerűségnek örvendő receptet azért imádják rengetegen, mert ígérete szerint segít megoldani az emésztési problmákat, továbbá varázslatossá teszi a bőrt. A chia mag ugyanis tele van antioxidánsokkal, ásványi anyagokkal, rostokkal és omega-3 zsírsavakkal. Vízzel és citrommal kombinálva pedig jótékony támogatja az emésztést. Próbáld ki bátran, imádni fogod. 

Itt a recept: 

(via)