Többet elárul rólad, hogy melyik kört választod, mint gondolnád. Lássuk, melyik pontosan mit jelent!

1. kör

Folyamatosan fejlődsz, a te személyes előremeneteled a legfontosabb számodra. Amit viszont mások nem tudnak: nagyon introvertált vagy, és nem szívesen hallgatsz mások véleményére. A legtöbben érettnek tartanak az életkorodtól függetlenül.

2. kör

A legfőbb ismérved az alázat, amikor belekezdesz valamibe, abba a lelkedet is beleteszed, és nem spórolod ki a munkát sem. Nyitott vagy az új ötletekre és hiszel a barátságban. Tudatában vagy a határaidnak, mindig tudod, mennyit vállalj. Nem félsz ellent mondani másoknak, ám senki nem tudja, hányszor megkérdőjelezed magadat. 

3. kör

Nagyon szoros a kapcsolatod a családoddal, ők számodra a legfontosabbak. A saját életedben is az a célod, hogy szerető családot alapíts és otthont teremts. Hiszel a tradíciókban, a régi értékekben, és kész vagy felelősséget vállalni az emberekért, a tetteidért. Amikor csak lehet, a stabilitást választod, ez azonban nem mindig elégít ki, de nem mersz változtatni. 

4. kör 

A legkeményebb körülmények között is boldogulsz, nincs olyan kihívás, ami megrémítene. Mindig tudod, mit kell tenned, hogy jól jöjj ki a különböző helyzetekből. Nehezen kezeled viszont a múlandóságot, a változásokat. Sokat szorongsz amiatt, hogy a dolgoknak egyszer vége szakadhat. 

5. kör

Dinamikus ember vagy, és képtelen megmaradni egyhelyben. Téged az új dolgok felfedezése éltet. Imádsz utazni, új dolgokat felfedezni, spontán döntéseket hozni. A túlzott következetesség szerinted korlátoz a szabadságodban, ezért hallani sem akarsz róla. Pedig a lelked mélyén vágysz az állandóságra, de tartasz is tőle.

6. kör

Nagyon rugalmas vagy, minden helyzetben képes vagy megtalálni azt, hogyan jöhetsz ki belőle a legjobban. Sokan különcnek tartanak, mert nem mindig a társadalom elvárásait követed. Ezt azonban egy percig sem bánod, és nem is kell. Persze van, hogy nem találod a helyed a világban, és a magánnyal küzdesz.

via