A különféle személyiségtesztek egyre népszerűbbek, hiszen a segítségükkel jobban megismerheted önmagad. A pár perc alatt megoldható feladványokkal és a különféle képes tesztekkel fény derülhet a titkos motivációkra vagy a rejtett tulajdonságokra! 

Sokat elárul a körmöd a személyiségedről

A teszt igazán egyszerű, csak nézz rá a körmödre, és ezután válaszd ki azt a körömformát a képen, amelyikre a legjobban hasonlít. Ha sikerült, akkor jegyezd meg, és máris mutatjuk a jellemzést.

szemelyisegteszt-korom-2023
Fotó: JagranJosh

Hosszúkás köröm 

Ha hosszúkás a körmöd, akkor kreatív és logikus vagy, és általában lágy és könnyed a temperamentumod. Mindazonáltal előfordulhat, hogy időnként túlterheltnek érzed magad. Érzékeny vagy a környezetedre, így előfordulhat, hogy elveszíted, vagy teljesen elzárod magad az emberektől. Nagyon büszke vagy a munkádra, mindig 100 százalékot nyújtasz. Tehetséges vagy a művészetekben, imádsz írni vagy festeni. 

Széles körömforma 

A széles körömformával rendelkezőkről azt mondják, hogy közvetlenek és nyitottak, és tele vannak önbizalommal. Roppant karizmatikusak, és nagyon megbízhatónak számítanak. Ha ilyen körömformával rendelkezel, akkor nagyon jó beszélgetőpartner vagy, és sosem riadsz vissza attól, hogy elmond valakinek a véleményed, ugyanakkor szívesen meghallgatod az új ötleteket. Nagyon könnyen kapcsolódsz az emberekhez, és jó vezetőnek számítasz. 

Kerek körömforma

Ha kerek a körmöd, akkor mindig hideg fejjel döntesz, és nehezen jössz zavarba. Nagyon optimista vagy, és a kudarcokat sem éled meg tragédiaként, sokkal inkább megerősítenek. Mindig megpróbálod az élet napos oldalát nézni. Empatikus vagy, jól kezeled a konfliktusokat és nagyon jó hallgatóságnak számítasz. Jól dolgozol csapatban, és szívesen segítesz másoknak. 

Négyzet alakú köröm

Ha négyzetes körömmel rendelkezel, akkor független vagy, és nem szereted, ha bárki is beleszól az életedbe. Nagyon képzett vagy, és nem okoz problémát, ha a kezedbe kell venned az irányítást. Jó vagy a problémák megoldásában, és sokszor téged kérnek meg a konfliktusok elsimítására. Kalandvágyó, ambiciózus vagy és roppant motiváló személynek számítasz. 


Via