Nem semmi kutyaélete van a következő ebnek: gazdája évi legalább 4,5 millió forintot költ arra, hogy semmiben se szenvedjen hiányt! A Francesco névre hallgató, luxuséletet élő kutya rendszeresen kap dizájner cuccokat, ahogyan az alkoholmentes Moët & Chandon pezsgő is állandó menünek számít az étlapján. Az biztos, hogy a kis házikedvenc alaposan el van kényeztetve!

A kutyus élete igazi luxusálom

Francesco gazdája, Ju Isen Jonas brazil playmate modell viszont egyáltalán nem így gondolja: szerinte a kutyája abszolút nincs elkényeztetve, a jó dolgok ugyanis alanyi jogon járnak neki!

A kiskutyám nincs elkényeztetve, csupán ugyanazt adom neki, mint amit saját magamnak. Én is dizájner ruhákban járok, a Moët & Chandon pezsgőt pedig én is megérdemlem, szóval ő is. Ő a legjobb barátom!

— mondja a modell, akinek több, mint 1,5 millió követője van az Instagramon, követői számára pedig rendszeresen bemutatja a mindennapjait az édes kis kutyájával.

A playmate kutyája csak a legjobban érdemli

A Francesco névre hallgató kutyus életében egyébként nemcsak a pezsgő a luxi, hanem az egzotikus nyaralások, a magánrepülőgépes utazások és a heti 40 ezer forintba kerülő kutyakozmetikák is, hogy a dizájner cuccairól ne is beszéljünk.

A kiskutyámnak van egy 250 ezer forintos Gucci esőkabátja, egy 2 millió forintos Louis Vuitton kutyahordozója és egy 380 ezer forintos Hermés kutyasálja, ami hernyóselyemből készült. Ezek a legdrágább cuccai

— sorolja a playmate a kutyája legdrágább holmijait, de ezen kívül még egy csomó kis mütyürkéje van Francesconak, amik a gazdája szerint viszont abszolút nem drágák, „csak” 100 ezer forint körüli összegbe kerülnek. A kiskutya viszont állítása szerint mindent megérdemel, mert 0-24 együtt vannak és playmate vele osztja meg minden örömét-bánatát.

Francescoval szinte egész nap együtt vagyunk, őt szeretem a világon az egyik legjobban, az emberek többsége ezt nem is tudja megérteni. Mindent meg akarok neki adni, amit csak tudok!

- mondja a gazdi.  Ezek után jogosan állítható, hogy a kis Francesco a világ egyik legszerencsésebb kutyusa: mindent megkap, amit egy kutya csak kívánhat, sőt! Az élete a playmate követői szerint sokkal gondtalanabb, mint a legtöbb emberé, mert gazdája tejben-vajban (illetve pezsgőben) fürdeti őt.

Via