Bár enyhén szólva nem volt egyöntetűen pozitív a fogadtatása az első évadnak, márciusban az HBO bejelentette, hogy folytatódni fog az And Just Like That... (magyarul És egyszer csak...) című sorozat – ami ugye arról híres, hogy már maga is egy folytatás, hiszen a Szex és New York szereplőit-történetét viszi tovább.

Kim Cattrall rengetegszer hangoztatta, hogy elege van a szériából, és kolléganőjéből, Sarah Jessica Parkerből is, így nem hajlandó visszatérni a sztoriba. Így aztán karaktere, Samantha Jones az And Just Like That... első évadában nem jelent meg, csak SMS-ekben.

Nos, a sorozat kitalálója és írója (angol kifejezéssel showrunnere) egy friss interjúban megerősítette a Variety című magazinnak, hogy Carrie és Samantha továbbra is kapcsolatban lesznek, és úgy tűnik, már nem csak SMS-ezni fognak. Michael Patrick King a következőket mondta, vigyázva, hogy semmi konkrétumot ne áruljon el:

Most még minden annyira új. Az egyik főszabályom, hogy nem szabad dolgokat addig elmondani, amíg valóra nem válnak. A célom az, hogy valamennyi karaktert összehozzam egy mixbe, hogy ne külön pályákon mozogjanak.

Szóval Samantha-rajongók még semmire se vegyenek mérget, de nagyon úgy tűnik, hogy lehet reménykedni.

Mindenesetre az biztos, hogy az írók már írnak, a forgatás majd októberben kezdődik, az új részek pedig valamikor 2023-ban érkeznek a képernyőkre.

Via