Tavasszal ingerlékenyebbek, kimerültebbek vagyunk és nem érezzük kellően kipihentnek magunkat, arról nem is beszélve, hogy a hosszabb nappalok miatt nehezebben alszunk el. Ráadásul a rohanó mindennapok és a feladatok végtelen listája miatt sokszor nem tudunk annyit törődni magunkkal, amennyit szeretnénk.

A világ első számú vitamin- és étrend-kiegészítő márkája, a Nutrilite™ ezért új és továbbfejlesztett formulával mutatja be a Nutrilite™ Daily-t. Az újdonság egy tápanyagokban gazdag étrend-kiegészítő, amely lehetővé teszi, hogy a mindennapokat a lehető legjobban vészeljük át, miközben megadja a szervezetünk számára szükséges tápanyagokat és segít jobbá tenni közérzetünket.

Nutrilite™ Daily: új, továbbfejlesztett formula közérzetünk sokoldalú támogatására

Az új Nutrilite™ Daily 20 létfontosságú vitamint és ásványi anyagot, valamint több növényi összetevőt tartalmaz a korábbi formulához képest. A termékfejlesztés során hangsúlyt helyeztek arra, hogy megfeleljen mindazok számára, akik egészséges életmódra törekszenek, vitaminokat és ásványi anyagokat szeretnének beiktatni az étrendjükbe, hogy jobban teljesítsenek a mindennapokban. 

Nutrilite Daily vitamin

Az étrend-kiegészítő valóban alapvető táplálkozási támogatást nyújt a szervezetnek, és tökéletesen alkalmas az étrendben esetlegesen előforduló tápanyaghiányok pótlására. 

Négy fogyasztóból három érzi úgy, hogy a Nutrilite™ Daily erősíti az immunrendszerét, tízből kilenc fogyasztó pedig úgy látja, hogy az összes létfontosságú tápanyagot biztosítja csupán egyetlen tablettában.

Ráadásul a Nutrilite™ Daily kisméretű, könnyen lenyelhető, gyomorbarát formulája könnyen és kényelmesen illeszkedik a napi rutinba. Emellett az étrend-kiegészítő összetétele megfelelő mennyiségű tápanyagot biztosít a jóllét helyreállításához, továbbá megfelel a vegetáriánus étrendet folytatók igényeinek is.

A megújult termék négy kulcsfontosságú területen hat:

●      Jóllét: a Nutrilite™ Daily hatékonyan hozzájárul a hiányzó tápanyagok pótlásához a gyógynövények, vitaminok és ásványi anyagok kiegyensúlyozott keverékének köszönhetően.

●      Energia: az új formula a hétféle B‐vitamin, vas és magnézium komplex összetételével biztosítja, hogy bármit is hozzon a nap, még könnyebben vészeljük át.

●      Immunitás: C‐vitaminnal, D-vitaminnal, cinkkel, vassal és szelénnel megerősíti és támogatja az immunrendszert.

●      Látás: A Nutrilite™ Daily az A- és B2-vitaminnak, a cinknek és a luteinnek köszönhetően biztosítja a jó látáshoz szükséges hasznos tápanyagokat.

Jó tudni: a Nutrilite™ Daily mesterséges színezéket, aromákat, tartósítószereket és édesítőszereket nem tartalmaz.


Nutrilite™: nyomonkövethetőség a magtól a termékig
A Nutrilite™ 85 éve az egyetlen globális vitamin- és étrendkiegészítő-márka, amely a saját, minősített organikus farmjain termeszti, takarítja be és dolgozza fel a növényeket[9]. A Nutrilite™ Daily termékben használt növényi összetevők, így az acerola cseresznye, a bodza, a lila sárgarépa és a nagyvirágú bársonyvirág Nutrilite™ farmról vagy NutriCert™ tanúsítvánnyal rendelkező partnerfarmról származnak, ahol fenntartható gazdálkodási módszereket alkalmaznak. 
 
Az Amway-ről
Az Amway egy független vállalkozásokra épülő, az egészség és wellness területén működő vállalat, melynek székhelye a Michigan állambeli Adában található. A vállalat elkötelezett abban, hogy világszerte több mint 100 piacon segítsen az embereknek jobb és egészségesebb életet élni. A Forbes magazin szerint az Egyesült Államokban az 50 legjobb magántulajdonban lévő, családi vállalkozás között van. Az Amway legkeresettebb márkái a Nutrilite™, az Artistry™ és az XS™, amelyeket kizárólag az Amway Üzleti Vállalkozók forgalmaznak. A 2022-es Direct Selling News Global 100 lista szerint az Amway a világ első számú közvetlen értékesítési vállalata. A céggel kapcsolatos hírekért látogass el a https://news.amway.hu/ oldalra.
 
A Nutrilte™-ról
 
A kizárólag az Amway által gyártott Nutrilite™ a világ első számú vitamin- és étrend-kiegészítő márkája*. A Nutrilite™ az egyetlen globális vitamin- és étrend-kiegészítő márka, amely az Egyesült Államokban, Mexikóban és Brazíliában található, saját, tanúsított biofarmokon* termeszt, szüretel és dolgoz fel növényeket. A Nutrilite™ tulajdonában lévő összes farm az Egyesült Államok törvényei szerinti biotanúsítvánnyal rendelkezik. *