Különleges rendezvényhelyszín Budapest szívében

Amikor parti- vagy rendezvényszervezésre adjuk a fejünket, gyakran utólag tudatosul bennünk, hogy mibe vágtuk a fejszénket. Ki díszíti fel a termet, ki fogadja majd a vendégeket, ki készíti be az italokat, mit fogunk enni, és az örök dilemma: ki pakol az este végén? 

High Five Budapest étel

A kérdésekre a válasz: A HighFive Budapest! A csoportok kiszolgálása nem okoz fejtörést, a konyhában pedig kiváló hazai minőségi alapanyagokra épülő magyaros és street food fogások készülnek.

A Király utcai rendezvényhelyszín Budapest ütőerén helyezkedik el, ahol hétköznap Jóbarátok kvíz, csütörtöktől igazi ‘80-as évek hangulat, Flamingo Night, Miami Nice házibuli és VHS disco segít kiereszteni a gőzt. 


Céges rendezvényhelyszín

A céges rendezvényeknél fontos, hogy a munkatársak ne csak eltöltsék az időt, hanem jól is érezzék magukat. A céges események egyik fő kritériuma, hogy a kiválasztott helyszín mindenki számára jól megközelíthető legyen, hiszen a munkatársak általában a város különböző pontjáról érkeznek. A HighFive Bár Budapest Belvárosában helyezkedik el, ami autóval, taxival, tömegközlekedéssel és biciklivel is kényelmesen megközelíthető bárhonnan. 

High Five Budapest ital


Mivel vár a szülinapi buli helyszín?

Ereszd el a hajam vagy visszafogott koccintások? Bármelyikre is vágyik az ünnepelt a születésnapján, a HighFive-ban mindent megtalál. Kisebb-nagyobb születésnapi társaságok számára is van lehetőség asztal vagy különterem bérlésre, ahol akár a többi vendégtől elszeparálva ünnepelhet a bulizó csapat.

Születésnap

A szülinap Budapest  Belvárosában kezdődhet már kora délután és folytatódhat éjszakába nyúlóan, hiszen csütörtöktől a HighFive rezidenseinek hála itt vannak Budapest legütősebb bulijai. Ráadásként a szülinapos ünnepi köszöntést is kap tűzijátékkal, tortaszelettel, közös énekléssel és hatalmas gong-szóval, hogy mindenki megtudja, itt bizony egy szülinapost ünnepelnek! 


Lány- és legénybúcsú helyszín Budapest Belvárosában

A lány- vagy  legénybúcsú helyszínek között biztosan elsők között szerepel egy belvárosi bár, ahol nagy a nyüzsgés és hajnalig lehet mulatni. A lánybúcsú programjai egyet jelentenek egy örökké emlékezetes éjszakával, amin aztán évekig lehet még nosztalgiázni. 

Éjszakai élet Budapesten

A belvárosi éjszaka központjában csak a fantázia szab határt egy felejthetetlen estének, hiszen a házibuliban mehet a hajnalig tartó tánc, de akár csajos körben is folyhat a buli - és a pezsgő - a HighFive egyik különtermében! Ugyan egy legénybúcsú jellemzően kevesebb előkészületet igényel, a fiúk is örülnek egy kis szombat esti Miami Vice-életérzésnek. David Hasselhoff, neon fények és VHS-kazik. Kell ennél több egy szombat esti legénybúcsúra?