Jeremy Hartwell azt állítja, hogy a producerek arra bátorították a Netflixen futó valóságshow második évadának szereplőit, hogy fogyasszanak alkoholt, miközben ételt és italt alig kaptak, ráadásul alulfizették őket.

A Los Angeles-i kaliforniai felsőbíróságon benyújtott perben a  Netflix  mellett a Kinetic Content és a csatorna castingcéje, a Delirium TV is alperesként szerepel.

Harwell egy interjúban elmondta: alig jutott ételhez és vízhez, de az  alkohol  elérhető volt, sőt arra biztatták, hogy éhgyomorra fogyassza el.

A perben állítólag a kifizetetlen béreket követelik, valamint, hogy a kihagyott étkezési szünetek és pihenőidők miatt is kapjanak a szereplők kompenzációt. A tisztességtelen üzleti gyakorlatok miatt pénzbeli kártérítés, a munka törvénykönyvének megsértésérte miatt pedig bírság járhat. 

A Kinetic Content produkciós cég a Variety-nek elmondta, hogy Hartwell állításai „ egyáltalán nem megalapozottak”.

Határozottan meg fogjuk védeni az állításokat 

– tette hozzá egy szóvivő.

A szerelem vak

A Love Is Blind című  valóságshowban  a versenyzők potenciális párjelölttekkel találkoznak, de a randi alatt láthatják egymást, és kizárólag hangszórókon keresztül kell beszélgetniük. A jelöltek ezután összeállnak, és el is kell egymást jegyezniük, mielőtt szemtől szembe találkozhatnak. Néhány pár végül a képernyőn házasodik össze, míg mások szakítanak.

Via