Mindenkinek vannak kedvenc parfümjei, illatjegyei. Vannak, akik a kifejezetten édes, virágos illatokat kedvelik, míg mások az erősebb, fásabb elegyeket választják. Most megtudhatod, mit árul el a személyiségedről a kedvenc illatod. 

Sokat elárul rólad a kedvenc parfümöd

A parfümnek hatalmas a jelentősége, hiszen az emberek az illatokhoz is vonzódnak, és sokszor egyes elegyeket egy adott személyhez kapcsolnak. Ugyanakkor az is fontos, hogy te milyen parfümöt választasz. 

Citrusos illatok 

Imádod a citrusos, frissítő illatokat? Akkor szinte mindig átveszed az irányítást. Domináns személyiség vagy, aki remek vezető, és nem okoz neki problémát, ha másokat kell irányítani. Erős személyiség vagy, ami a munkában és a magánéletben is gyakran előjön. 

Virágos illatok

Sokszor vagy egyedül a gondolataiddal, és érzékeny vagy mások szükségleteire. Hajlamos vagy minden lehetőséget mérlegelni, mielőtt választanál. Rendkívül óvatosnak számítasz, mindig átgondolod a döntéseidet. Ennek köszönhető ritkán történnek veled kellemetlen helyzetek, és sosem szoktad megbánni a dolgokat. 

Levendulás illatok

A társaság középpontja vagy, akit imádnak az emberek. Nagyon könnyen szerzel barátokat, de ugyanakkor nagyra értékeled a kapcsolataidat. Roppant megfontolt vagy, és mindig kimutatod az érzelmeidet. Fontos számodra, hogy érzékelje a környezeted, törődsz az emberekkel, így veled az sosem fordulhat elő, hogy valakinek elfelejtenéd a születésnapját. 

Vaníliás illatok

Ha szereted a vaníliát, akkor élénk és energikus vagy, legtöbbször te számítasz a buli lelkének. Szeretsz táncolni, jókat enni és inni, új emberekkel találkozni, és nyüzsgő légkörben szocializálódni. Veled biztosan nem fordul elő, hogy egész hétvégén otthon olvasgatsz, mindig valahol pörögsz. 

Fás illatok 

Imádod a tökéletességed, így te vagy saját magad legnagyobb kritikusa. Sokszor ez nagyon kimerítő, ezért a barátaid gyakran felhívják a figyelmed arra, hogy ideje lazítani. Előfordul, hogy még a saját sikeredet sem akarod megünnepelni, annyira keményen dolgozol. 

Gyümölcsös illatok 

Hajlamos vagy félig üresnek látnia poharat, ráadásul szarkasztikus vagy és könnyen bosszankodsz. És bár ez a cinikus humorérzék viccesnek tűnhet számodra, valójában kimerítő a körülötted lévőknek. Sokszor inkább egyedül próbálod megoldani a problémáidat, ez pedig néha elszigetelhet másoktól. 

Kókuszos illatok

Remek vezetőnek számítasz, ezt pedig a körülötted lévő emberek is tudják. Bíznak a megérzéseidben, és sokszor kérnek tőled tanácsot. Jó az ízlésed, mindig kiszúrod a legmenőbb darabokat. A barátnőid imádnak veled vásárolgatni. 


Via