Tudtad? Csak 3 nagyon egyszerű dolog szükséges ahhoz, hogy igazán boldognak érezd magad - a pszichológusok szerint. 

Elég alvás

Figyeld meg, hogy mennyivel jobb kedved van akkor, amikor eleget alszol, és úgy érzed, hogy tele vagy energiával. A fáradtság, az állandó álmosság érzet, azonnal rányomja bélyegét még a legboldogabb napra is. Hidd el, a következő napod már az előző este kezdődik, amikor meghozod a döntést, hogy energiával tele, kipihenve vágsz majd neki az új napnak. Hidd el, ezen nem éri meg spórolni.

Szünetek tartása

Sok helyen, sajnos tévesen, de úgy gondolják, hogy az az ember a legjobb, legokosabb, legszebb aki a leginkább szenved. Csak az lehet jó munkaerő, aki elsőnek érkezik és utolsóként távozik? Nos ez egyáltalán nem biztos. Ha szünetet tartasz, amikor úgy érzed, hogy szükséged van egy kis levegőre, hidd el, hogy sokkal produktívabb leszel.

Szeresd amit csinálsz

Egyáltalán nem mindegy, hogy hogyan állsz a munkához. Ha egy olyan állásod van, vagy egy olyan dologgal kell foglalkozni a szabadidődben, amihez nincsen kedved, az alapjaiban meghatározza, hogy hogyan viszonyulsz az adott dologhoz. Éppen ezért nagyon fontos, hogy olyan dolgokkal töltsd a napodat, amik tényleg boldoggá tesznek és feltöltenek.  

via