Bár a rajongók csalódottak voltak, hogy Neve Campbell elhagyja a Sikoly 6-ot, Courteney Cox első forgatási fotója reméljük, hogy kicsit téged is kárpótol!

Jó hír a horrorrajongóknak, hogy a műfaj már évek óta reneszánszát éli. Egyre több régi klasszikust láthatunk a mozikban az új folytatásokon keresztül, ilyen a 2022-es Sikoly-film is. 

Matt Bettinelli-Olpin és Tyler Gillett rendezők azt tervezték, hogy Campbell is szerepet kap a produkcióban, de a színésznő a fizetése körüli tárgyalások miatt úgy döntött, nem vállalja el a munkát. Tehát úgy néz ki, Courteney Cox lesz az egyetlen tag az eredeti hőstrióból, aki feltűnik a 6. részben is.  A film forgatásán lencsevégre kapták a Jóbarátok Monicáját, aki ismét Gale Weathers jellegzetes, színes öltönyeit viseli, ezúttal élénk, kék színben.

Ekkor érkezik

A Sikoly 6 sztorijáról eddig annyit tudnunk, hogy a történet középpontjában a legutóbbi film két túlélő testvérpárja áll majd, akiket Melissa Barrera, Jenna Ortega, Jasmin Savoy Brown és Mason Gooding alakítanak. 

A Sikoly 6 a tervek szerint 2023. március 31-én debütál a mozikban – adott hírt a Cinema Blend. 

Via