A '80-as évekes nosztalgia mindent visz jelenleg: egyrészt ugye a sorozatnézők a Stranger Things negyedik évadának két utolsó részét várják. Hogy ennyivel is könnyebb(/nehezebb) legyen kibírni július 1-ig, íme egy friss előzetes a Netflixtől. Mindkét új rész kifejezetten hosszú lesz, kettőből a másodikhoz, azaz a legutolsó részhez 2 óra 19 percet kell majd szabaddá tenned, ha egyszerre végig szeretnéd nézni (és nyilván végig szeretnéd).

A '80-as évek iránti nosztalgiát a Stranger Things a zenében is tüzeli tovább: a világ legtöbbet hallgatott slágere jelenleg a fenti trélerben is hallható Running Up That Hill, vagyis becenevén RUTH. Kate Bush 1985-ös dala mindenféle rekordot megdöntött az utóbbi időben, és a legtöbb helyen kifúrta a hallgatottsági listák éléről Harry Styles új számát. Ami természetesen szintén a '80-as éveket idézi a hangzásában, az As It Was-t a legtöbbször a Take On Me-hez szokták hasonlítani.

És nem csak a tévében valamint a zenében tarol most a '80-as évek, hanem a moziban is: a Tom Cruise főszereplésével készült Top Gun bevétele lassan eléri az egymilliárd dollárt.

Ja nem, hanem...

Via