A személyiségtesztek sokat elárulhatnak a jellemünk erősségeiről és gyengeségeiről. Sőt, bizonyos mértékig, még az agyunk teljesítményét is meg tudják határozni. Ez a teszt arról ad egy képet, valójában szellemileg hány éves vagy. 

A gyorsaság is számít

A kérdés a következő: hány lyukat látsz ezen a képen? Most gondolkodj kicsit, és csak akkor görgess lejjebb, ha már megvan a válaszod. 

Fotó: Brigitte.de

A helyes válasz a 8. Kitaláltad? Lássuk, mit jelent ha nem, és mit jelent, ha igen - az idő függvényében.

Kevesebb mint 20 másodperc

Az agyad nagyon rugalmas, a gondolkodásod kicsit hajaz a gyermekekére, így szellemileg mindig fiatalabb leszel, mint testileg. Az agyad nagyon könnyen átvált a bal agyféltekéről a jobb agyféltekére, így minden kérdést nagyon összetetten vizsgálsz, ami remek tulajdonság. 

Ha 20 másodpercnél több időbe telt, vagy nem találtad ki

Te annyi éves vagy szellemileg, mint testileg. Mindenre képes az agyad, de lassabban alkalmazkodsz, mint az előző csoport. 

Ha 5 másodpercen belül sikerült

Átlagon felüli intelligenciád van, és nem fog rajtad az idő vas foga. Te nem öregedsz, és számíthatsz rá, hogy az agyműködésed az átlagtól hosszabb ideig nagyon jól szolgál majd. Szellemileg képtelen leszel megöregedni, és mindig egy 20 évesnek megfelelő fittsége lesz a gondolkodásodnak. 

via