Neked mennyire könnyen lesznek új barátaid? Talán a tudatalattid befolyásolja? Most kiderül ebből a személyiségtesztből.

Ha zebrát láttad meg először

Ha először az zebra tűnt fel neked a képen, akkor nagyon nyitott vagy. Remek kommunikációs képességed van, nagyon könnyen nyitsz más emberek felé. Mindig, mindenkivel megtalálod a közös hangot, pillanatok alatt teszel szert új barátságokra. Nem is érted, hogy másoknak ez hogyan okozhat gondot. Mindig tudod, hogy mások mit akarnak hallani, és ugyan hajlandó vagy ezt kimondani a béke érdekében, nem vagy rest meggyőzni a többieket az igazadról, ha ez visz előre.

Ha az oroszlánt láttad meg először

Ha először az oroszlánt szúrtad ki a képen, akkor te teljesen más vagy, mint a zebrák. Számodra az egyedül töltött idő a lehető legértékesebb. Téged nem zavar, ha nincs kivel megosztani a gondolataidat, inkább megtartod magadnak a mondataidat. Néha persze szeretsz társaságba menni, de inkább introvertált típus vagy, és nemcsak hogy szereted, de nagyon igényled is az egyedüllétet. Ritkán emeled fel a hangodat mások ellen, te mindig nyugodtan, higgadtan éred el, hogy győztesen jöjj ki a szituációból.

via