Nagyon népszerűek a különféle képes személyiségtesztek, melyekkel mindig egy-egy jellemző tulajdonságodat ismerheted meg közelebbről. Van olyan, ami a titkos vágyaidat fedi fel, míg más típusú tesztek abban segítenek, hogy könnyebben kezeld a konfliktusokat. Az alábbi kép segítségével az élethez való hozzáállásodról tudhatsz meg fontos dolgokat. 

Mit látsz meg először a képen? 

A személyiségteszt igazán egyszerű, nincs más dolgod, mint ránézni a képre, és eldönteni, hogy melyik arc tűnik boldogabbnak. Ne gondolkozz rajta túlságosan sokat, ha sikerült, akkor olvass tovább, mivel mutatjuk a jellemzést. 

Ha a bal oldalit látod boldogabbnak 

Ha számodra a bal oldali arc tűnik boldogabbnak, azt jelenti, hogy a dolgokban általában inkább a logikát keresed. Kifejezetten gyakorlatias a hozzáállásod az élethez, ha döntést kell hoznod, akkor inkább a logikára hallgatsz, nagyon ritkán döntesz a szíved szerint.

Ha a jobb oldalit látod boldogabbnak

Ha a jobboldali arcot látod boldogabbnak, kifejezetten nyugodt személyiség vagy, ez azt is jelenti, hogy intuitívnak és figyelmesnek számítasz. Nagyon érzékeny vagy a környezetedre, gyorsan átveszed mások érzelmeit, kifejezettem együttérző vagy. Élénk a képzelőerőd és gyakran menekülsz az álomvilágodba.


Via