Kihívások, kalandok, nehézségek. Ezek mindenki életében előfordulnak a kérdés már csak az, hogy kezeled őket. Te kíváncsi vagy rá, hogyan hatnak rád az életben előforduló, mindennapi akadályok? Szeretnéd jobban megérteni saját magadat? Akkor töltsd ki ezt a személyiségtesztünket, nézd meg alaposan a három vízesést ábrozoló képet. Neked melyik ragadja meg elsőként a figyelmed?  

Valleyislelighting


Ha az A vízesést választottad 

Ha az A vízesésre esett a választásod, akkor te valószínűleg nem félsz az eléd gördülő akadályoktól. Pontosan tudod, hogy a nehézségek leküzdése figyelemreméltó teljesítményekhez vezethet, éppen ezért kész vagy szembenézni minden kihívással, ami az utadba került. Szinte természetesnek veszed, hogy addig kell menned, míg el nem éred a célod, legyen szó bármiről is. Te egy nagyon magabiztos, határozott és kitartó ember vagy. 

Ha a B vízesést válaszottad 

Ha a B vízesést választottad akkor te mindig nagyon erőteljesen koncetrálsz a feladatra. Mindig kizárólag a cél lebeg a szemed előtt, még akkor is, ha tudod, az úton több nehézségbe is ütközhetsz. Te olyant típusú ember vagy, aki addig megy előre, amíg el nem éri, amit szeretne. Soha nem adod fel, a törekvéseid pedig általában meghozzák a kívánt sikert. 

 Ha a C vízesést választottad 

Ha a C vízesés mellett döntöttél, akkor te általában mindig arra törekedsz, hogy mindent kifogástalanul csinálj. Mindenre hajlandó vagy annak érdekében, hogy elérd a célod. Te nagyon tudod értékelni az életet és tudod, minden akadály egy újabb tanítás. A pozitív hozzáállásod az, ami mindenen átsegít, ha pedig akadályba ütközöl nem esel kétségbe, hiszen tanulásként, tapasztalatként tekintesz rá. 

Tetszett a teszt? Akkor csekkold az egyik legutóbbi személyiségtesztünket is, amiből megtudhatod, mennyire vagy kreatív. 

(via)