Hamarosan visszatérnek a Szex és New York sztárjai! Az And Just Like That második évadát idén ősszel kezdik el forgatni. Azt azonban nem tudni, hogy az HBO Maxra, mikor kerülnek fel pontosan az új epizódok.

Mi lesz Samanthával?

Nos, az már biztos, hogy a Samanthát játszó Kim Cattrall az új évadban sem fog visszatérni, ám ez nem azt jelenti, hogy a karaktere valamilyen formában ne lenne jelen. A sorozat főnöke, Michael Patrick King elárulta, hogy az új évadban is fog üzengetni egymásnak virtuálisan Carrie és Samantha.

Egy karakterből még többet láthatunk

Visszatér a Sara Ramirez által megformált Che. A show készítői szeretnék, ha a rajongók még többet látnának az ő karakteréből és olyan dolgok is feltűnnének nekik, amelyeket az első évad során nem láthattak.

Ők még biztosan visszatérnek

Sarah Jessica Parker, Kristin Davis és Cynthia Nixon biztosan visszatérnek az új évadra is.  Ám, a többi más szereplőről egyelőre nincsen biztos információ. 

Sarah Jessica Parkert megviselték a történtek

Néhány hónappal ezelőtt bombaként robbant a hír, miszerint a Mr. Biget alakító Chris North több nőt is szexuálisan bántalmazott. Sorozatbeli partnerét, Sarah Jessica Parkert megviselték a történtek, ugyanis ő és a karaktere, Carrie is mindig azon voltak, hogy segítsenek a nőkön.