Az autóvezetésben van valami igazán felszabadító érzés, nem igaz? Miközben robogsz az autópályán a cél irányába vagy éppen ismeretlen tájakat fedezel fel, hajlamos lehetsz azt hinni, te vagy a világ legjobb sofőrje. Nos, lehet így is van. Csekkold a tesztünket, mert ezzel most kiderítheted, milyen sofőr is vagy te igazából. 

Mit látsz meg először? 

Mindössze annyit kell tenned, hogy ránézel erre a képre, ugyanis sok mindent elárul rólad és a vezetési stílusodról az, amit először megláttál a felvételen. 

Íme: 

Ha elsőként az óceánt láttad meg

Ha először az óceánt szúrtad ki, akkor okos, hozzáértő sofőr vagy, aki könnyedén veszi a dolgokat a volán mögött. Ismered és be is tartod a szabályokat, neked a biztonság a legfontosabb. Vezetés közben általában jól érzed magad, de ha valaki van melletted, akkor igyekszel még inkább odafigyelni, nehogy valami bjaj történjen. 

Ha a kisfút vetted észre először 

Ha te a kisfiút szúrtad ki először, akkor te vagy az, aki bár szuperül veszed, de mégsem bízik mindig 100 százalékosan magában. Nem vagy eléggé magabiztos és pont emiatt kerülsz néha kellemetlen szitukba. Például átcsusszansz egy piroson, mert azt hitted még belefér, vagy átléped a sebességhatárt, mert nem figyeltél oda. Nyugod le egy kicsit, nem kell feszülni, tök jó sofőr vagy, csak hidd is el magadról. 

Ha a szemetet vetted észre 

Ha te a szemetet láttad meg először, akkor te bizony úgy ismered az utat mint a saját tenyered. Egy igazi törvényen kívüli vagy, valódi lázadó, aki pontosan tudja magáról, hogy jól vezet, de éppen emiatt néha félnek melléd beülni mások, mert a gázpedál lehetne a második neved. 

(via)