Csak egy feladatod van: válassz egy autót! A válasz sok mindent elmond majd arról, mi fontos neked az életben! Az általad preferált szín rengeteget elárul a személyiségedről. 

PIROS

Aki a piros autót választja, az meglehetősen intenzív személyiség, ez érthető pozitívan és negatívan is. Imádnak élni, feszegetik a határaikat, nagyszerű a humoruk, ám mellette hangulatemberek, és néha hajlamosak az agresszivitásra is. Ambíciózusak és eltökéltek, ezeknek az embereknek nem kérdés, hogy elérik a céljaikat, minden álmuk teljesül, mert dolgoznak érte. A magabiztosság a legdominánsabb tulajdonságuk, éppen ezért nagyon nehezen kezelik a kritikát. 

ZÖLD

A szürke autót választók a piros csapat totális ellentétei. Nem szeretik a váratlan meglepetéseket, nem szeretik a túlzó érzelmeket, az ambivalenciát, a hangulatembereket. A kiszámíthatóságra és a stabilitásra törekednek, számukra az a lényeg, hogy mindig tudják, mi fog történni. Nem szeretnek idegeskedni, veszekendi, sőt, kitűnni sem. Inkább elvesznek a tömegben, mert az sokkal kényelmesebb. 

KÉK

Te vagy az arany középút, mindig tudod, hogy hol a határ. Ha kell, háttérbe tudsz húzódni, viszont ha azt kívánja a helyzet, te vagy a buli lelke, nálad van a kulcs a szuper hangulathoz. Együttérző vagy és optimista, mellette pedig őszinte és jókedvű. Nem csoda, hogy előszeretettel kérnek tőled mások tanácsot. Ez persze az egódat is felébreszti, néha hajlamos vagy elbízni magad. 

via