Ugyanaz online tesztek soha nem lesznek annyira átfogóak, mint egy professzionális, pszichológus által elvégzett vizsgálat, mégis sok mindenre rávilágíthatnak. Az ilyen személyiségtesztek sokszor bepillantást nyújtanak a legnagyobb erősségeinkbe és gyengeségeinkbe. Ez a teszt most azt árulja el, hogy mi az előnyöd másokhoz képest. Nézd meg a képet, és figyeld meg, hogy mit látsz meg először.

Ha a kislányt látod

Ha először a kislány pillantottad meg, akkor az az erősséged, hogy pillanatok alatt átlépsz a nehézségeken, akadályokon. A kihívások számodra erősítő hatással bírnak, és egy percig sem bánod, ha valami nem megy egyszerűen. Te mindig tudod, hogy hogyan szívd fel magadat, és rövid idő múlva, már meg is oldottad a kihívásokat.

Ha a koponyát látod

Ha először a koponyát láttad meg, akkor az IQ-d az, ami minden nehézségen átsegít. A legnagyobb erősséged az intellektus, mert nincs olyan helyzet, amit te ne tudnál ésszel megoldani. Ez egyébként nem feltétlenül azt jelenti, hogy egy tipikus jó tanuló típus vagy, sokkal inkább az értelemről, és a hozzáállásodról mesél. A megfontoltságnál, a gondolkodásra, az értelem keresésére való igényednél nincs fontosabb számodra.

Ha a tájat látod

Ha először a tájat láttad meg, az azt jelenti, hogy remek megérzéseid vannak. Olyan környezetben és helyzetekben is könnyedén boldogulsz, ahol a legtöbb ember pánikba esne. Te mindig bízol a megérzéseidben, az intuícióidban, és úgy érzed, ezek soha nem hagynak cserben. Éppen ezért, a legfelkavaróbb helyzetekben is végtelenül nyugodt maradsz.

via