Neked milyen hosszú a kisujjad? Akár hiszed, akár nem ez fontos jelentőséggel bír, ugyanis a kisujjad hossza hihetetlen dolgokat árulhat el rólad. Felfedi a valódi személyiségjegyeid, erősségeid és persze a gyengeségeid is. Na, akkor lássuk, rólad mit árul el a kisujj-teszt. 

Ha a gyűrűs ujjad második tövénél ér véget 

Ha a kisujjad a gyűrűs ujjad második tövénél ér véget, akkor te nagyon tisztában vagy az igényeiddel és a szükségleteiddel. Nyugodt aurát árasztasz, ennek köszönhetően az emberek általában jól érzik magukat a társaságodban. Te vagy az az ember, aki minden döntés előtt alaposan mérlegel, illetve kiváló önkontrollal rendelkezel. Mindig azon dolgozol, hogy kordában tartsd az érzelmeidet. Szereted a nyugodt, csendes helyeket, ahol fel tudsz töltődni. A káoszt vagy a rendetlenséget pedig ki nem állhatod. 

Legfontosabb személyiségjegyeid: Magabiztos, nyugodt, a célok iránt elkötelezett, szervezett, kiegyensúlyozott. 

Ha a kisujjad meghaladja a gyűrűsujjad második tövét 

Ha a kisujjad meghaladja a gyűrűsujjad második tövét, akkor te egy született vezető vagy. Magabiztosságod határtalan, nem félsz átvenni az irányítást. Jó vagy abban is, hogy másokat motiváljés inspirálj. Szuper elemző képeségekkel rendelkezel, nagyszerűen látod át a rendszereket, a logikai feladatok számodra gyerekjátéknak minősülnek. Nagyon jó vagy a tervezésben és a szervezésben, de közben a kreatívitás sem áll tőled távol. Emellett pedig empatikus, gondoskodó és szenvedélyes személy vagy. 

Főbb személyiségjegyeid: Vezető, magabiztos, határozott, logikus, de empatikus, gondoskodó, bájos, társaságkedvelő, energikus.

Ha a kisujjad a gyűrűsujjad második töve alatt ér véget 

Te egy igazán jószívű ember vagy, aki nagyon empatikus és érzelmes. Nagyon nehezen tudod kontrollálni az érzéseid, sokszor viszont nem megfelelően fejezed ki őket. Pláne, ha romantikus kapcsolatokról van szó. Ennek ellenére tudod, hogy dolgoznod kell magadon, megtanultad elfogadni a hibáid, s bár elég félénk vagy, de igyekszel nyitni a világ felé.

Főbb személyiségjegyeid: Jószívű, empatikus, segítőkész. 

(via)