Téged mi fog meg ezen a festményen? Nézd 10 másodpercig, és gondold át, hogy mi vonzza a legjobban a tekintetedet. A válasz nagyon beszédes lesz, a teszt azt mutatja meg, hogy mit tartanak benned a legbájosabbnak a pasik. Hidd el, fél perc múlva tudatában leszel annak, hogy mi a legnagyobb vonzerőd. Talán nem is gondoltál volna arra, ami valóban a legpozitívabb benned a pasik szerint.

Fotó: Brigitte.de

A lány, aki rád néz

Azt a lányt láttad meg először, aki szemben van a festményen? Nem csoda, te mindig a másikkal foglalkozol, és számodra mindig a másik az első. Nagyon empatikus vagy és együttérző, ez a gyengédség és kedves hozzáállás pedig a pasik nagy kedvence. Nagyon szeretnek veled időt tölteni, mert úgy érzik, hogy minden problémájukat megérted, és melletted tényleg biztonságban lehetnek, veled tényleg megoszthatják a gondolataikat, titkaikat.

A lány a háttérben

A törött esernyős lányt nézed? Nem ritka, hogy valami elveszi a figyelmedet. Mint például most is, te nem arra a lányra figyelsz aki szemben van, hanem arra, aki éppen az esernyőjével szenved. Ez megmutatja, hogy a humorérzéked nagyon is a helyén van, és a pasik odavannak érte. Mindig feldobod a hangulatot, mindig van mindenre egy frappáns válaszod, és ezért egyszerűen rajonganak a srácok.

A virágos rét

Ha virágokat látod meg először a festményen, az azt mutatja, hogy az életet is legalább ennyire színesnek is szépnek látod a legtöbször. A pozitív hozzáállásodért rajonganak a pasik, úgy érzik, melletted minden probléma eltörpül, és nem is annyira komoly. Őrizd meg a pozitív hozzáállásodat, mert nemcsak a pasiknál, de az élet minden más területén is segíthet abban, hogy mindig jól jöjj ki minden helyzetből.

via