Mindenki úgy ízesíti a tésztáját, ahogy akarja. Vajjal, paradicsomszósszal, tejszínnel vagy hússal, a lista végtelen. Ám mindenki ugyanúgy főzi meg: vízben. Vagy mégsem?

Mindenki így készíti most a tésztát: víz nélkül

A TikTok új sztárja egy amatőr szakács, aki úgy döntött, fittyet hány a hagyományokra, és most az egyszer nem vízben főzi meg az ebédnek szánt tésztát. Igen, mint kiderült víz nélkül is lehet tésztát készíteni. Jasmine Giltrow megosztotta technikáját a TikTokon, amelyben tejjel, vajjal, liszttel és sajttal készíti el az ebédet. A különleges receptnek már több tízezren a csodájára jártak. 

Először is tejjel tölti meg a a serpenyőjét, amelyet hagy melegedni. Ezután hozzáadja a választott tésztát. Amikor az elkezdi felszívni a tejet, hozzáad egy kanál vajat. Ezután liszttel sűríti be, majd kavargatja. Ezt követően jöhet egy kis reszelt sajt a tetejére, majd pirítsuk meg az ételt a sütőben. Az elkészült ebéd a mac and cheese-hez hasonló isteni, szaftos tészta lesz! A tej sokkal krémesebbé teszi a tésztaszószt! Tökéletesen működik alternatív tejekkel is a sztártészta!

Lássuk a videós receptet a tökéletes eredményért:

@jasminegiltrow Reply to @mz.buffy44 wait you did what now?! No one tell the OH what’s for his lunch tomorrow #howtocookpasta #macncheese #itsajokechill #pasta ♬ Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod & Kevin The Monkey