Larissának alaposan meggyűlik a baja a kommentelőkkel, ugyanis folyamatosan  plasztikával  vádolják őt. Az  influenszer besokallt, ezért egy egyedi módszerrel bizonyítja, hogy feneke valódi. 

A tökéletes fenék kiverte a biztosítékot

A latin nők sokszor kerek csípővel és fenékkel rendelkeznek, ez a brazil Larissa esetében hatványozottan igaz. Feneke olyan tökéletes, és kerek, amilyet csak ritkán látni, ezért többen azt feltételezték, hogy nem igazi, és csakúgy, mint Nicki Minaj ő is kés alá feküdt.

A fenekem teljesen természetes, soha semmilyen eljárást nem végeztek rajta. Azt hiszem, az emberek nem szoktak ilyen szép feneket látni, ezért azt hiszik, hogy szilikon van benne. 

A röntgenfelvétel mindent bizonyít

Larissának már nagyon elege van abból, hogy mindig magyarázkodnia kell, hiszen követői között újra és újra felmerül ez a kérdés. Úgy döntött, hogy az orvosok segítségét kéri, és megröntgeneztette az idomait, ami véget vethet a találgatásoknak.

Fontosnak tartja, hogy kihangsúlyozza, hogy a formás popójáért bizony keményen megdolgozott, és nem a sebésznek köszönheti testrészét.

Rengeteg időt töltök az edzőteremben, és vigyázok a testemre. Ezek elengedhetetlenek ahhoz, hogy tökéletes legyen a testem. 

via