Három éve már, hogy vége lett a Trónok harcának, és idén érkezik majd a House of the Dragon, azaz a Sárkányok háza folytatássorozat, de Jon Snow-val kapcsolatban is vannak újdonságok. Régóta rebesgetik, hogy a Trónok harca Havas Jonja külön sorozatot fog kapni, és most már hivatalos, hogy ezek nem csak pletykák, hanem tényleg készül egy ilyen széria.

Ezt a sorozat alapjául szolgáló regények írója, George R.R. Martin jelentette be a honlapján. A címe az lesz, hogy Snow (Havas) és a képernyőre kerülés dátumáról még semmit sem lehet tudni, mert egyelőre csak az írók dolgoznak a forgatókönyvön. Érdekes módon a sorozat nem egy dörzsölt producer vagy egy csatorna döntése, hanem a karaktert játszó színész, Kit Harrington ötlete és kitartása nyomán valósulhat meg:

igen, Kit Harrington volt az, aki az ötletet elhozta nekünk. Nem mondhatom el az írók/showrunnerek nevét, mert ezeknek a publikálását még nem engedélyezték... de őket is Kit hozta, az ő csapatának tagjai, és fantasztikusak. Csomó pletyka kering arról, hogy én részt veszek-e ebben vagy sem. Rész veszek, ugyanúgy, mint a THE HEDGE KNIGHT és a THE SEA SNAKE és a TEN THOUSAND SHIPS, valamint az animációs műsorok esetében. Kit csapata meglátogatott engem itt Santa Fében, és velem, illetve sziporkázóan tehetséges íróimmal/konzulenseimmel dolgozott, hogy a sorozatot összekalapáljuk.

És amíg ők gőzerővel dolgoznak, addig a közönség türelmesen nézegetheti a Trónok harcából visszamaradt csodás gifeket.

via GIPHY

Via