Nem csigázunk tovább, mutatjuk is, mi mindent mond el rólad az, ahogyan ülsz

@tips-and-tricks-com

A: Összeér a két térd

Ha ez a kedvenc pózod ülésnél, valószínűleg nagyon  kreatív  vagy és karizmatikus. Jellemez téged a spontaneitás és nem gondolod túl a döntéseket. Ez időnként okozhat kellemetlen meglepetéseket, de természetes bájod kisegít a szorult helyzetekből. Elmondható, hogy kalandként tekintesz az életre, és nyitott vagy az új élményekre és emberekre. Emellett nagyon népszerű vagy, könnyen szerzel új barátokat, bár sok kapcsolatod nem tart ki egy életen át. 

B: Keresztbe tett lábak

Fogadjunk, hogy egy igazi álmodozó vagy!  Gazdag képzelőerővel rendelkezel, és bármikor el tudsz kalandozni. Amellett, hogy empatikus vagy, könnyen kapcsolatot teremtesz másokkal, és igen jó hallgatóságként jellemeznek a barátaid

C: széttárt lábak 

Ha úgy ülsz, hogy a két lábad távolabb esik egymástól, kicsit kaotikus az életed, és örökmozgó vagy, ezért nehezedre esik nyugodtan ülni vagy koncentrálni. Állandóan jár az agyad, és sokszor úgy mondasz ki dolgokat, hogy nem gondolod át igazán. Rengeteg ingerre van szükséged, és általában te pörögsz a legjobban a társaságban. 

D: Lábak egymás mellett

Tuti, hogy nagyon okos vagy, és inkább a racionális oldalát fogod meg a dolgoknak. Az  otthonod  makulátlanul tiszta és rendezett, mindennek megvan a helye, csakúgy mint az életed többi részén.  Kicsit visszafogottként jellemeznek, de mindenki tudja rólad, hogy őszinte vagy, és mindig higgadt tudsz maradni, még a legdurvább helyzetekben is.  

E: Lábak egymás mellett, kicsit eldöntve

Ha így ülsz, tutira céltudatos vagy, és a karriered a legfontosabb. Állatira ambiciózus vagy, és folyton a céljaid hajtanak előre. Hajlamos vagy azonban szem elől téveszteni, amit már megszereztél, és mindig csak többre és többre vágysz. Mindenben nagyon maximalista vagy, és a megjelenésedre is sokat adsz.

Via