Egy fiatal lány, aki Besma nével szerepel a TikTokon, egy feltöltött videójában arról beszél, hogy a munkahelyén azt mondták neki, a fehér pulóvere és a rózsaszín nadrágja nem megfelelő az irodába, ugyanis a HR azt állítja, ezek a darabok nem passzolnak a testalkatához. 

Nem értette, mi történik 

A nőt a HR hívatta be, akik a főnökök álláspontját közvetítve közölték Besma-val, hogy az öltözéke nem megfelelő. A lány, az ominózus napon egy fehér testhez álló felsőt, valamint egy rózsaszín nadrágot viselt, de ez valamiért nem fért bele az irodai etikettbe, vagy legalábbis valakinek szúrhatta a szemét, ugyanis Besma bajba került az outfitje miatt. A lány egyáltalán nem értette, mi történik körülötte, a HR üzenete értelmezhtetlen volt a számára, ugyanis ő maga semmi kivetnivalót nem látott az öltözékében. Véleménye szerint az lehetett a gond, hogy a ruhában túlságosan is nagy hansgúlyt kaptak a domborulatai. 

Amikor a HR azt mondja, az öltözéked nem megfelelő, de te rohadtul tudod, hogy arra gondolnak, a tested nem megfelelő

– olvasható Besma videójában, amit a feltöltés óta már többszázan néztek meg. 

@_besma777
♬ LMAO THE VIDS - ✨ ILikePotatosOnCheese ✨

Nem ő az egyetlen 

A durva, hogy nem ő az egyetlen, aki hasonló helyzetbe került, ugyanis egy Nina Osegueda nevű felhasználó is feltöltött egy felvételt a TikTokra, melyen arról beszél, a homokóra alakja miatt már két irodai állását is elvesztette. A nővel közölték, hogy túl szexin öltözött fel, az irodai viselete pedig túlságosan kihangsúlyozta az idomait. 

(via)