Azt gondolhatnánk, ilyesmi nem történhet, lehetetlen, hogy valaki ne vegye észre, babát vár. Pedig a 18 éves Bri Blanton pontosan így járt, fogalma sem volt róla, hogy terhes, egészen addig, amíg meg nem indult a szülés. 

Fogalma sem volt róla, hogy terhes

A fiatal lányt az édesanyja vitte be a kórházba, amikor vajúdni kezdett, azonban mindenki számára döbbenetes volt a felismerés: Bri bizony babát vár, sőt rövidesen szülni fog. A tini ugyanis nem vette észre, hogy terhes, semmi jele nem volt a dolognak, nem volt pocakja, nem voltak reggeli rosszulétek, vagy bizonyos ételek utáni sóvárgás. Éppen ezér volt sokkoló számára, hogy a baba, akinek az érkezéséről sejtése sem volt, hamarosan megszületik. 

@...jennleigh & then SURPRISE - a baby! Crazy times, dude! 💜 #k18results #newyear #surprise #newbaby #glamma @bstaci_04 ♬ Speak Now - Taylor Swift

A szülőszobára vitték 

A tinit a szülőszobára vitték, ahol aztán két órán át vajúdütt, mielőtt megszületett volna a kislánya, Oakleigh. Bri bevallotta, a lánya születése után órákba telt, mire képes volt megnyugodni, a barátai pedig azt mondták neki, képtelenek elhinni, ami történt, mert egyáltalán nem tűnt terhesnek. A történtekről megszólalt Bri édesanyja, Jennifer Blackwell is, aki azt mondta: 

Számunkra ez olyan volt, mint aki lefeküdt aludni, majd terhesen ébredt fel (...) Nyolc hónapos terhesen bikinben volt, semmi látszata nem volt, még negatív terhességi tesztet is csinált (...) Sőt a szalagavatójára választott ruha is tökéletesen passzolt rá, pedig ott már öt hónapos terhes volt. 

Imádják a kicsit

A most négy hónapos Oakleigh-t azonban áldásnak tekinti a család, Bri pedig büszke arra,h ogy anya lehet. A pici nagyon boldog baba, aki az egész családot az ujjai köré csavarja. A büszke nagymama azt is kifejtette, ő is hasonló korú volt, amikor  életet adott  Bri-nek, valamint arról is beszélt, gyönyörű volt látni, hogy az emberek támogatják a lányát, nem pedig elítélik. 

@...jennleigh Hanging with Oakleigh 💜 Her cute little sneeze 😍 #glamma #babygirl #worshipsongs #sweetestgirl #blessyou ♬ original sound - erin

A nagymama hálaadáskor posztolt egy családi képet is az Instagram oldalán, a bejegyzsében pedig azt írta: 

Ott, az a gyönyörű kislány a középpontban, aki olyan váratlanul jött a Földre, de felrázta az egész világunkat. Jobban megáldott minket, mint azt el tudtuk volna képzelni 

(via)