Egy halom önismereti személyiségteszt bizonyította már be, hogy tényleg van összefüggés a külső megjelenés és a belső személyiség között: a hajad hosszúsága például azt árulja el, hogy mennyire vagy hűséges és lojális egy párkapcsolatban, a körmöd formája pedig azt mutatja meg, mennyire is vagy határozott személyiség. A most következő teszt is nagyon hasonló: a kutatások ugyanis közvetlen összefüggést találtak a száj vastagsága és a szenvedélyes személyiségjegyek között. Vajon rád igazak az alábbiak?

Egyenlő vastag ajak alul és felül is

A kutatások szerint azok a nők, akiknek alul és felül ugyanolyan vastagak az ajkaik, rendkívül magabiztos, nevetgélős, barátságos, életvidám és önzetlen személyiségek. Állítólag nem okoz gondot nekik az ismerkedés, imádnak flörtölni és randizni, a pasik pedig csak úgy ragyognak rájuk, mert tele vannak életigenléssel és pozitív energiával! Szenvedélyességüket a mindennapokban és a párkapcsolatukban egyaránt megélik, ezért nagyon szenvedélyes nők.

Felül vastagabb, alul vékonyabb ajak

Azoknak a nőknek viszont, akiknek a felső ajkuk vastagabb, sokkal nehezebb az ismerkedés és a szerelembe esés. A kutatások szerint ők privát, visszafogottabb személyiségek, akik csak azután engedik el magukat, miután 100%-ig megbíznak valakiben. A randizás során kevésbé nyitottak, nehézkesen megy számukra az ismerkedés, de ha megtalálják az igazit, a szenvedélyes és a a spontán énük is is eluralkodik rajtuk! Addig viszont, amíg csak ismerkednek, inkább a kiszámítható, kényelmes személyiségük kerekedik felül.

Alul vastagabbm, felül vékonyabb ajak

A kutatások szerint azok a nők a férfiak kedvencei, akiknek az alsó ajkuk vastagabb a felsőnél, ugyanis ez a száj a legvonzóbb a pasik számára. Ennek ellenére nem ők a legszenvedélyesebb nők, hanem azok, akiknek ugyanolyan vastag az alsó és a felső ajkuk is! A vastagabb alsó ajakkal rendelkezők ugyanis csak akkor válnak igazán szenvedélyessé, a saját céljaikról és álmaikról van szó, ha más kell boldoggá tenniük, már közel sem olyan lelkesek. 

Szavazás

Via