92 kilót fogyott ez a nő, mesésen néz ki

Az utóbbi évek legelképesztőbb átalakulásán ment át az a nő, aki 92 kilót dobott le magáról mindössze másfél év alatt. Olvass tovább az elképesztő történetért és persze a fotókat is látnod kell!

92 kilót fogyott ez a nő, mesésen néz ki

Simone Anderson 169 kilós volt 2014 augusztusában, amikor úgy döntött, nem mehet így tovább az élete. Ezért októberben bevállalt egy gyomorszűkítő műtétet, a beavatkozás segítségével pedig 92 kilót fogyott a következő 12 hónapban. Radikális átalakulása után azonban nagyon megnyúlt a bőre, ezért újabb veszélyes műtétet vállalt be. Képzeld, az operáció 9 óráig tartott, a fotók alapján pedig úgy tűnik, nagyon megérte bevállalni a sok szenvedést. Sőt még a melleit is megcsináltatta, mert nem érezte magát elég nőiesnek és magabiztosnak, miután a bőre olyan csúnyán megnyúlt.

fogyás-cosmopolitan

„Rengeteget változtattam az életemen, egészséges ételeket eszek és rendszeresen járok edzőterembe” – nyilatkozta a Daily Mailnek. Ez persze nem jelenti azt, hogy ne harcolna továbbra is az elhízással, de Simone nem adja fel: naponta sportol, ezzel próbálva megtartani a súlyát.

fogyás-cosmopolitan-2

Történetével pedig több ezer netezőt inspirál naponta az Instán, ahol már 136.000 követője van. A nő ugyanis azóta posztol magáról napi rendszerességgel képeket, hogy belevágott volna a nagy fitt-projektbe. „A testem csodálatos lett, nem is lehetnék ennél boldogabb. Alig tudok várni a bikiniszezonig. Addigra már biztosan teljesen meggyógyulok, és az egész szezont fürdőruhában töltöm majd!”

fogyás-cosmopolutan-3

fogyás-cosmopolitan-4

fogyás-cosmopolitan-5

Hihetetlen az átalakulása, igaz?

Még több

Uncategorized