Jennifer Lopez és Drake hivatalosan is összejöttek

Úgy tűnik, az év vége tartogat még meglepetéseket! A legfrissebb hírek szerint ugyanis Jennifer Lopez és Drake bejelentették, hogy együtt vannak.

Amióta Jennifer Lopez szakított nyár végén a pasijával, mindenki csak arról pletykált, hogy vajon ki lesz a következő az életében! Pár hete például úgy tűnt, hogy exférjével, Marc Anthonyval újra egymásba szerettek, ugyanis nyilvánosan is elcsattant köztük egy csók. Később persze kiderült, hogy csak mély barátságról van szó. Aztán a bulvárlapok egy 16 évvel fiatalabb sráccal is összehozták, de közben arról is suttogtak, hogy JLo a valóságban Rihanna exével, Drake-kel kavar. Ezt eddig mind a két híresség tagadta, és azt nyilatkozták, csak barátként pózolnak a közös fotókon. Most azonban úgy tűnik, hogy ennél sokkal több van közöttük!

Az énekesnő és a rapper ugyanis pontosan egyszerre osztott meg az Insta-oldalán egy közös képet, mindenféle kommentár nélkül. Az üzenet azonban egészen egyértelmű, hiszen a fotón nagyon intim szituban, szerelmesen ölelgetik egymást.

😍 <——– Lotta those

champagnepapi (@champagnepapi) által közzétett fénykép, 2016. Dec 11., 03:48 PST

A rajongók persze azonnal beindultak a hírtől, és azt is lecsekkolták, vajon Rihanna mit szólhat a dologhoz. Egy szemfüles Instázó pedig azonnal kiszúrta, hogy Riri ezek után törölte JLót az ismerősei közül. Hát mi ez, ha nem a legegyértelműbb jel?

Még több

Sztárhírek