8 ok, amiért rákattansz A szépség és a szörnyeteg szexi sztárjára

Már számolod a napokat, hogy végre mikor nézheted meg kedvenc Disney meséd élőszereplős változatát? Készülj fel, mert a szörnyeteget alakító Dan Stevens tutira azonnal felkerül majd a pasi listádra!

8 ok, amiért rákattansz A szépség és a szörnyeteg szexi sztárjára

Oké, a Downton Abbey elegáns és szexi jófiúját Dan Stevens-t biztos nem kell bemutatni neked. A 34 éves angol sztárpasi hamarosan egy újabb szerepben tűnik majd fel. Emma Watson oldalán alakítja a márciusban debütáló A szépség és szörnyeteg elvarázsolt hercegét. Ezzel a karakterrel Dan egészen új oldalát ismerheted meg, de addig is elárulunk nyolc okot, hogy miért leszel teljesen odáig az angol félistenért!

Mert egy igazi lovag! A hollywoodi színész angol irodalmat tanult a Cambridge-i Egyetemen, ráadásul a kedvenc sportja a krikett! Annyira angol…és annyira dögös.

dan-stevens-english-cosmopolitan

Lehet, hogy eddig úgy ismerted, mint a legjobb modorú angol úriembert, de egy interjúban elmondta, hogy igazi lázadó volt tiniként. Olyannyira, hogy emiatt még felfüggesztettet is kapott a suliban. Persze a szemtelen srácért már akkor is teljesen odáig voltak a csajszik!

dan-stevens-cosmopolitan2-gif

Mert hálás azért, amije van. Dan mindössze 7 napos volt, amikor örökbe fogadták. „Nagyon szerencsés vagyok, hogy ilyen fantasztikus szülőkhöz kerülhettem.” – nyilatkozta a The Guardiennek.

Mert olyan barátai vannak, mint a zavarbaejtően szexi Benedict Cumberbatch, a sármos Eddie Redmayne vagy Tom Hiddleston. Azta, micsoda szívtipró banda, nem igaz?

dan-stevens-benedict-cumberbatch-cosmopolitan

Mert nem parázik az új feladatoktól, és szívesen kipróbálja magát új dolgokban. Dan három év után döntött úgy, hogy kilép a hírnevet adó Downton Abbey sorozatból. „Szeretném magam kipróbálni új dolgokban is, szerettem volna felszabadulni, ugyanakkor kicsit szomorú vagyok, hogy vége van.”

Mert a negatív kritikákból is előnyt kovácsol. Dan a Downton Abbey második évadának forgatása alatt felszedett néhány plusz kilót, amit a színész közösségi oldalán nem is hagytak szó nélkül a rajongói. „Átalakítottam ezeket pozitív jelzésekké, fogtam magam és lementem az edzőterembe, sőt jobban odafigyeltem arra is, hogy mit eszek. A Twitternek köszönhetem, hogy úja jó formában vagyok.”

dan-stevens-cosmopolitan-gif

Mert valójában egy igazi James Bond! Oké, bár korábban kitért a válasszal, de tény, hogy az angol sztárpasi kölcsönözte a hangját a 007-es ügynöknek a 2012-es Casino Royale audiobook verziójában.

dan-stevens-bond-cosmopolitan

Na és azt tudtad róla, hogy egy igazi művészlélek? Amikor épp nem a színészkedéssel van elfoglalva, a színész egy negyedévente megjelenő online magazint, a The Junket-ot szerkeszti. Esszékkel, kisjátékfilmekkel, sőt még versekkel is előrukkol. Igazi álompasi, nem igaz?

 

Még több

Uncategorized