2017.04.21.@ 00.04

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 21-én is!

Cosmopolitan.hu
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Kos:

Szingli: Összefutsz egy korábbi exeddel, ami borzalmasan alakul. Ezek után pedig folyamatosan azon gondolkozol, hogy voltál képes ennyi időt pazarolni egy ilyen pasira! De gondolj arra, hogy ebből is tanultál!

Párban: Úgy érzed, kicsit átbillent a mérleg mostanában, és a barátod már túlságosan is rajong érted, ez pedig egyre jobban idegesít. Egy-két nap külön lehet, hogy jót tenne most nektek!

Bika:

Szingli: Mostanáig élvezted a szabadságot, de egyre jobban vágysz végre egy komoly kapcsolatra. Viszont akkor nem gondolod, hogy ideje leállni a folyamatos flörtcsatákkal?

Párban: Egyre többet veszekedtek a házimunka miatt, mivel úgy érzed, minden feladat rád marad. Ezt a hétvégét viszont próbáld meg nyugiba tölteni, és kivételesen ne balhézz a rendetlenség miatt!

Ikrek:

Szingli: Sok csalódás ért már a kapcsolataidban, de ez nem azt jelenti, hogy az összes srác megbánt majd. Ne vetítsd ki a rossz tapasztalataidat olyanokra, akiket még nem is ismersz!

Párban:  Több dolgot is szeretnél változtatni a kapcsolatodban, és megőrjít, hogy nem sikerül. Türelmesebbnek kell lenned, nem várhatod el a barátodtól, hogy egyik pillanatról a másikra 180 fokos fordulatot vegyen!

Rák:

Szingli: Utáltad a hét minden percét és már alig vártad a hétvégét? Ne foglalkozz a rossz idővel, szervezz annyi programot, amennyit csak bírsz erre a két napra!

Párban:  Mindketten elhanyagoltátok az edzést, és úgy látod, kicsit bepunnyadtatok? Mit szólnál buli helyett egy romantikus kiránduláshoz vagy egy kiadós páros edzéshez?

Oroszlán:

Szingli: Mindenképp mozdulj ki a barátnőiddel, mert most összefuthatsz egy szuper pasival, méghozzá a legváratlanabb szituban!

Párban: Senkihez és semmihez nincs kedved, teljesen magadba vagy fordulva. De azért a barátodat ne zárd ki, mert ő tényleg csak segíteni szeretne!

Szűz:

Szingli: Nagyon bejön egy srác, de már hosszú idő óta nem is hallottál róla? Engedd el a dolgot, és nyiss mások felé, ha pedig mégis előkerül, majd ráérsz akkor foglalkozni vele.

Párban: Volt egy nagyon fontos programotok, de a pasid váratlanul lemondta, pedig te már nagyon vártad. Próbálj meg megértő lenni, biztosan bepótoljátok majd!

Mérleg:

Szingli: A barátnőid mindent megtesznek, hogy találjanak neked valakit, és már a sokadik béna vakrandit szervezik. Ha ennyire kikészít, miért nem állítod le őket?

Párban: A barátodat már régóta bántja valami, amit viszont nem mer elmondani neked, mert fél a reakciódtól. Könnyítsd meg a helyzetét, és tedd meg az első lépést!

Skorpió:

Szingli: Egyre jobban megismersz egy srácot, akivel nagyon különbözőek vagytok, de valahogy most mégis ez vonz benne igazán. De most pontosan erre az újdonságra van szükséged!

Párban: Megint mély pontra kerültél, és felmerül benned, hogy nem a megfelelő fiúval vagy. Mielőtt viszont meghoznál egy visszafordíthatatlan döntést, gondold végig, valóban a baártoddal van problémád?

Nyilas:

Szingli:  Túl vagytok már a fiúval több randin is, de még mindig nem kerültetek igazán közel egymáshoz, ami aggaszt. De ne gondold túl, valószínűleg csak arról van szó, hogy jobban meg akar ismerni az első éjszaka előtt!

Párban: Nem tudod pontosan mi változott, de a szex valahogy most sokkal jobb, mint bármikor máskor. Analizálgatás helyett inkább élvezd ki a dolgot!

Bak:

Szingli: Rég érezted magad ilyen kimerültnek, de most egyáltalán nem a lustálkodásra van szükséged, hanem egy kiadós, hajnalig tartó bulira.

Párban: A pasid egyik haverja kifejezetten nem kedvel téged, és ezt folyamatosan érezteti is veled. Próbáld meg kizárni és ne hagyd, hogy befolyásolja a hangulatodat!

Vízöntő:

Szingli: Ebben az időben igazi kuckózós hangulatban vagy: jöhet a sorozatmaraton, a sütisütés és a DIY beauty-nap! Hétfőn úgy érzed majd, mintha kicseréltek volna!

Párban: Neked nincs kedved semmihez, a barátod viszont mindenáron kimozdulna. Kénytelen leszel kompromisszumot kötni, ha vele szeretnéd tölteni a szabadnapjaidat.

Halak:

Szingli: A legutolsó randipróbálkozásod nagyon nem jött össze és teljesen elment a kedved a pasizástól, pedig pont most toppan be az életedbe valaki, akinél tökéletesebbet nem is találhatsz…

Párban:  Ilyen szenvedélyes időszakotok már nagyon régen volt, ezért legszívesebben az egész hétvégét az ágyban töltenétek. És miért ne tennétek, igaz?

Címkék: bak bika csillagjegy halak hétvégi szerelmi horoszkóp horoszkóp ikrek kos mérleg nyilas oroszlán rák skorpió szerelmi horoszkóp szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Március 14., Szerda

Horoszkóp: Március 14., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben és a melóban? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 14-én is!

Horoszkóp: Március 13., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben és a melóban? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 13-án is!

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár a pasidra ezen a héten? Olvasd le nálunk a horoszkópját március 5-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 9-én is!

Horoszkóp: Március 8., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 8-án is!

Horoszkóp: Március 7., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 7-én is!

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár a pasidra ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópját március 5-én is!

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár a pasidra ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópját március 5-én is!

Ezzel a trükkel kerüli el a spoilereket a Trónok harca sztárja

Sosem egyszerű kivárni az új részek megjelenését, anélkül, hogy ki ne derülne pár fontos infó, főleg akkor, ha az egyik főszereplő jegyese vagy. Havas Jon menyasszonya elárulta, hogy oldja meg a dolgot!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 2-án is!

Horoszkóp: Március 1., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 1-jén is!

Horoszkóp: Február 28., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat február 28-án is!

Horoszkóp: Február 27., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat február 27-én is!