Jennifer Lawrence új filmje nagyon ijesztő lesz

Csupán néhány perces a Mother! című film legelső trailere, de kapaszkodj meg, mert így is tele van olyan vérfagyasztó pillanatokkal, hogy még a lélegzeted is eláll!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Jennifer Lawrence új filmje nagyon ijesztő lesz

Ugye, hogy ha már egyszer lecsekkoltad Jennifer Lawrence új filmjének moziplakátját, akkor soha többé nem megy ki a fejedből? A hátborzongató fotó alapján már májusban sejteni lehetett, hogy az Oscar-díjas színésznő egy minden eddiginél ijesztőbb szerepet vállalt be a 21 évvel idősebb rendező pasija kedvéért. A meghökkentő plakáton ugyanis Jennifer a vérző szívét veszi ki a testéből, ráadásul egészen felismerhetetlenre retusálták az arcát.

Mostantól pedig a misztikus horrofilmbe is bepillanthatsz picit, hiszen megérkezett az első előzetese, ami hihetetlenül izgalmasra sikeredett! Mindössze egy néhány perces videóról van szó, amiben Jennifer hófehér ruhában bolyong a házában. Közben pedig sejtelmes hangok hallatszanak a háttérben: „Miért jöttél el hozzánk?”, „Azt mondták itt találhatok szabad szobát”. A félelmetes zajok közt még Javier Bardem hangja is felcsendül, aki halálra vált arccal üvölt ijedtében. Jennifer pedig hiába keresgeti a titokzatos látogatóit, amikor kitárja a bejárati ajtóját, Javier mély hangon szólal meg: „Azért jöttek, hogy engem lássanak”. Ezután sokkoló felvételek sorozata villan be, majd Michelle Pfeiffer suttogása zárja az előzetest, aki hátborzongatóan csak annyit mond: „Isten segítsen meg téged…”

Bár a rövid ízelítő után a film sztorija továbbra is kérdőjeles, az biztos, hogy vérből, gyilkosságból, sötét és kísérteties pillanatokból nem lesz benne hiány! Mindenesetre augusztus 8-án érkezik a teljes előzetes, remélhetőleg akkor több minden kiderül. Addig is írd meg, neked hogy tetszik JLaw ebben a szerepben!

Címkék: előzetes horror Jennifer Lawrence mother teaser trailer új film

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Uncategorized

Ezek a sztárpárok egy videóklip forgatáson szeretettek egymásba

Ezek a sztárpárok egy videóklip forgatáson szeretettek egymásba

Sportolóktól színésznőig több híresség is szerepelt már videóklipekben, az alábbi sztároknak viszont nem csak egyszerű melót jelentett az a forgatás. Egyenesen a szerelmet hozta meg nekik.