Taylor Swift legyőzte a Despacitót!

Még csak egy 10 napja van kint az énekesnő legújabb klipje, de máris három rekordott is megdöntött vele. Ezzel pedig legyőzte a nyár legnagyobb slágerét!

Taylor Swift legyőzte a Despacitót!

A Despasico hihetetlen sikert ért el rekordidő alatt, hiszen pár hónap kelet csak ahhoz, hogy átvegye Wiz Khalifától a YouTube legnézettebb videója címet. Így azt gondoltuk senki nem előzheti le szinte semmiben, de úgy tűnik Taylor Swiftnek most sikerült! Igaz, a Look What You Made Me Do még nem győzte le a videó megosztó oldalon a nyár slágerét, viszont szinte minden máshol már igen!

Luis Fonsi száma 4 hónapja uralja az amerikai slágerlistát, azonban most Taylor letaszította a trónról és átvette a vezetést. 2017-ben pedig egyik dalt sem streamelték még ennyien egy hét alatt, női előadótól pedig még soha. Szóval valószínűleg Taylor sokáig büszkélkedhet majd ezzel a díjjal. És itt még nincs vége! A klipet egy hét alatt 84 millióan láttak, a Despasitóét viszont csak 69 millióan. A hetes eladást is megdöntötte, ugyanis 353 ezren vásárolták meg Amerikában online, szóval nem kizárt, hogy Tayloré lesz hamarosan a legnézettebb YouTube videója cím is!

Még több

Uncategorized