2018.01.18.@ 16.01

Megérkezett a Valami Amerika 3 új előzetese!

Már csak kevesebb, mint egy hónapot kell várnod, hogy a moziban átélhesd a három testvér minden eddiginél izgalmasabb kalandjait!

Sarkadi Nikolett
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Megérkezett a Valami Amerika 3 új előzetese!

Ha te is könnyesre nevetted magad a Valami Amerika első és második részén, akkor tuti, hogy a harmadik részt is imádni fogod! Tamás, Ákos és András ugyanis minden eddiginél lehetetlenebb helyzetbe kerülnek a szélhámos Alexnek köszönhetően. A körülményeket bonyolítja a rendőrség és a két rivális maffiabanda, Baláék és Toniék is. Egy rejtélyes, milliókat érő, lopott bélyegért indul hajsza, aminek tétje a fiúk sorsa. Persze, Eszter és Timi is beleveti magát a nyomozásba, ahol versenyt kell futniuk az idővel. Vajon ezúttal is sikerül kikeveredniük a slamasztikából?

A szereposztás szinte ugyanaz, mint az előző két részben, de a megszokott arcok mellett új sztárok is feltűnnek majd a vásznon. Pindroch Csaba, Szabó Győző, Hujber Ferenc, Szervét Tibor, Ónodi Eszter, Oroszlán Szonja, valamint Csuja Imre, Faragó András, Thuróczy Szabolcs, Tompos Kátya mellett a harmadik részben Pokorny Lia, Stohl András, László Zsolt, Nagy Ervin, Kovács Lehel, Döglégy és Scherer Péter is jelentős szerepeket kaptak. És a legjobb, hogy már nem kell sokat várnod, ugyanis február 15-től te is megnézheted az új részt a mozikban. Mi már nagyon várjuk!

Címkék: előzetes film mozi trailer valami amerika valami amerika 3

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Uncategorized

Miley Cyrus terhes pocakot villantott?

Miley Cyrus terhes pocakot villantott?

Sok rajongónak szemet szúrt, hogy az énekesnő hasa a szokásosnál sokkal jobban gömbölyödött a Grammy-gálán. Te is észrevetted?

Ilyen a stewardessek luxusélete!

Igaz, a légiutaskísérők rengeteg időt töltenek a repülőgépeken, viszont ha leszállnak, az felér egy luxusnyaralással…