2018.04.16.@ 00.04

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár a pasidra ezen a héten? Olvasd le nálunk a horoszkópját április 16-án is!

Cosmopolitan.hu
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Kos: Feszült a viszony a szülei és közte, a héten többször is sikerül összeveszniük. Próbálj meg kimaradni belőle, még csak ne is békítgesd őket, mert a végén még te is belekeveredhetsz a vitába.

Bika: Nagyon rossz passzban van, szinte rá sem lehet ismerni, annyira kifordult mostanában magából. A stressz, a sok feladat és felelősség már túl sok neki. Próbáld meg valahogy kizökkenteni, elterelni a figyelmét, legalább néhány órára.

Ikrek: Egy új feladatot kaphat a munkahelyén, olyat, amit eddig még sosem csinált. Először valószínűleg megijed tőle, de aztán nagyon hamar belejön, sőt még élvezni is fogja!

Rák: Érzelmes típus, de a héten még érzékenyebb lesz a szokásosnál is. Kétszer is gondold meg, mit és hogyan mondasz neki, mert nagyon könnyen megbánthatod és még arra is képes lehet, hogy napokig nem szól hozzád.

Oroszlán: Nagyon változékony lesz a hangulata a követező napokban, ha valami jó történik vele, majd kiugrik a bőréből örömében, de már egy apró kritika vagy akadály teljesen kiakaszthatja. Ne is próbáld meg követni, csak legyél türelmes vele!

Szűz: Feszült az anyagi helyzete miatt, és csak egyre rosszabb lesz a kedve a hét közepe fele, ráadásul ezt könnyen átragaszthatja rád is. Talán jobb lenne, ha csak hétvégén találkoznátok, amikor mindketten nyugodtabbak vagytok.

Mérleg: Rengeteg munkája lesz a héten, folyamatosan rohanni fog, de élvezi a sok izgalmas feladatot, kihívást. Összességében elképesztően fáradt és kimerült lesz, de boldog és elégedett.

Skorpió: Egy kreatív projekten dolgozik, azonban kezd kifogyni az ötletekből. Szervezz neki sok izgis és új programot, találkozzatok a barátaitokkal, hogy legyen miből inspirálódnia, feltöltődnie, most így segíthetsz neki a legtöbbet.

Nyilas: Csak kapkod a feladatok között, de egyikkel sem tud végezni időben, mert vagy megcsúszik vagy el sem kezdi és csak tolja maga előtt. Egy to-do lista nagyon sokat segítene neki…

Bak: Kezdi hanyagolni az edzéseket, amitől nem érzi jól magát, mégsem tudja magát rávenni. Azzal tudnád a legjobban motiválni, ha te is elmész vele, neked biztosan bizonyítani szeretne és belehúzna!

Vízöntő: A munkája most egyáltalán nem köti le, nem lát benne kihívásokat. Ezért előfordulhat, hogy másodállás után néz, vagy belevág valami furcsa hobbiba, extrém sportba. Talán kicsit keveset is találkoztok emiatt, de nézd el neki, most erre van szüksége.

Halak: A kollégái helyett kell folyamatosan dolgoznia, az összes hibát neki kell kijavítania. Ez egyrészről fárasztó és bosszantó, de úgy is nézheti, hogy benne bízik meg annyira a főnöke, hogy meg tudja csinálni rendesen, ez pedig hatalmas elismerés!

Címkék: bak bika csillagjegy halak horoszkóp ikrek kos mérleg nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Uncategorized

Horoszkóp: Július 11., Szerda

Horoszkóp: Július 11., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 11-én is!

Horoszkóp: Július 10., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 10-én is!

10 kínos dolog, ami megtörténhet, ha új pasival szexelsz

Még nem ismered túl jól, de már kellően egymásra vagytok hangolva és azonnal az ágyadban akarod tudni? Tudjuk, hogy titkon azt reméled, már a legelső pillanattól tökéletes lesz a bevezető menet, de sajnos az újdonság varázsa gyakran cikis szitukkal jár.

Ebben a pózban a legjobban aludni

Csak hánykódsz éjjel az ágyban és nem megy az alvás? Most végre megtudhatod, hogyan tudod végigaludni az éjszakákat!

Horoszkóp: Június 21., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 21-én is!