2018.04.26.@ 16.04

Újabb részletek derültek ki Khloé Kardashian megcsalásáról

Nemrég született meg a kislányuk, Khloé pasija mégis az utolsó pillanatban lépett félre, míg a sztár otthon várta terhesen. Most pedig tovább bonyolódik a helyzet.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Újabb részletek derültek ki Khloé Kardashian megcsalásáról

Alig hittünk a szemünknek, mikor videó szivárgott ki Tristan Thompsonról, amint egy nővel csókolózik, aki történetesen nem Khloé. Állítólag már az egész Kardashian család aggódott a pár kapcsolatáért, de pár nappal később, mikor megszületett a kislányuk, minden nézeteltérés elcsitult egy kis időre. Azonban most valószínűleg feltépik a sztárkismama sebeit a legfrissebb hírek, ugyanis állítólag a babaváró buli előtti nap is történt megcsalás! Az ET online-nak nyilatkozó forrás szerint a család szémára is most derülnek ki piszkos részletek, és mindegyikük ki van akadva. „Volt szó arról, hogy több nővel csalta, hogy valakivel már hónapok óta, és most a legújabb, hogy még a kislányukat ünneplő összejövetel előestéjén sem volt hűséges Khloéhoz. Nagyon nehéz kibírni, hogy bármi infó van is, ne zúdítsák Khloé nyakába” – tette hozzá a bennfentes.

A helyzetet nehezíti az is, hogy Khloé egyszerűen nem akar hinni a híreknek, és a barátai bármit mondanak neki, ő makacsul rázza a fejét. Érthető, hogy a szerettei óvatosan kezelik a pletykákat, mert nem akarják, hogy a celeb végleg elvágja magát tőlük. „Még mindig Clevelandben van Tristannal, és tudja, mi folyik ott. Ennek ellenére próbál sodródni az árral” – állította a forrás. Nincs egyszerű helyzetben szegény Khloé, de nagyon úgy tűnik, hogy kész elfelejteni minden rossz tettét a pasijának. Reméljük, hogy a családja segít neki ebben a nehéz időszakban, és hamarosan lecsillapodnak a  kedélyek Kardashianéknál.

David Duchovny Meet& Greet Esemény- Jegyek korlátozott számban még kaphatóak! (X)

Találkozz személyesen az X-akták, Fox Mulder ügynökével és a a Kaliforgia Hank Moodyja-val!
Címkék: kardashian család khloe kardashian megcsalás sztárhírek true thompson

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Uncategorized

Ez az év legkínosabb eljegyzése

Ez az év legkínosabb eljegyzése

Sok durva szitut láttunk már, de ennél elképesztőbbet nem nagyon tudunk elképzelni...