Új családtaggal bővültek Beckhamék!

Elképesztően cuki képeket posztolt Brooklyn Backham a legújabb ’testvérkéjéről’, csekkold le te is, ha el akarsz ma olvadni!

Új családtaggal bővültek Beckhamék!

A Beckham család már így is egészen nagy létszámmal rendelkezett, négy gyerekkel és egy kutyával, Olive-val.  Annak ellenére, hogy nem olyan régen még a válást fontolgatta a két sztár, úgy látszik megint minden a régi, és újra tökéletes idill van a focista háza táján, olyannyira, hogy ezt a létszámot tovább növelték!

Az újdonsült családtag egy négylábú társ Olive mellé,  egy szuper cuki fekete Cocker Spániel, akiről Brooklyn posztolt képeket Instán. A kölyök a Fig (füge) nevet kapta, és a jelek szerint nagyon jól kijön másik kutyájukkal, amiről insta storyba tett fel videót a Beckham fiú. Éppen egy füves réten sétálgatnak a napsütésben, a két kutyus pedig önfeledten játszik és futkározik. Lehetnének ennél boldogabbak?

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

bb🌷 (@brooklynbeckham) által megosztott bejegyzés, Szept 9., 2018, időpont: 1:30 (PDT időzóna szerint)

Természetesen a család többi tagja sem bírta ki, hogy ne említsék meg a kis jövevényt valahol, Romeo és Cruz is tettek fel Instára képeket a piciről, ezzel üdvözölve a családban. Talán a legviccesebb szöveget Victoria osztotta meg, azt írta ki insta storyjába, hogy  Brookly Beckhamnek új hölgy van az életében. Ez alapján valószínű, hogy a legidősebb fiú a hivatalos gazdája az ebnek, és minden jel arra mutat, hogy már most oda van érte. A srác egyébként a másik kutyust is nagyon szereti, a legutóbb róla kirakott képén Olive az ölében fekve élvezi az autós túrát. Brooklyn egyébként fotográfus, úgyhogy remélhetőleg rengeteg cuki képet láthatunk majd nála a kis Figről.

Még több

Szépség