2018.09.12.@ 13.09

Hailey Baldwin egyre kínosabban viselkedik

Legutóbb még azt mondta, hogy visszavonul a reflektorfényből, most mégis a kellős közepén áll.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Hailey Baldwin egyre kínosabban viselkedik

Az elmúlt napokban arról cikkeztünk, hogy Hailey szeretne kicsit háttérbe vonulni, hogy többet lehessen a vőlegényével, Justin Bieberrel és úgy összességében a szeretteivel. Hangsúlyozta, hogy neki a család az első és inkább a magánéletére szeretne koncentrálni, nem pedig a saját hivatására, ennek ellenére máris sikerült magára vonnia a figyelmet.

Szemtanúk szerint a modell szószerint fel-alá járkált a New York Fashion Weeken és nagy örömmel mutogatta körbe hatalmas gyémánt gyűrűjét. Hailey az eljegyzés után azt nyilatkozta, hogy nem is érti, hogyan érdemelhet meg ekkora szeretetet – és vele egy ekkora követ-, vagyis valószínűleg még mindig az ékszer hatása alatt van, és nem győz büszkélkedni vele híres barátai előtt.

Hailey nagy családot szeretne

Legutóbb azt nyilatkozta, hogy a házasság egy hatalmas fordulópont az életében, teljesen megváltoztak a prioritások és az elmúlt pár hónap teljesen megváltoztatta az elképzeléseit.

“Az elmúlt 6 hónapban rengeteg minden változott az életemben. Az egyik pillanatban még azt gondolod, hogy csak egy dologra kell koncentrálnod, a másikban viszont már ott van előtted egy következő szituáció. Ez arra ösztönöz, hogy újragondolod a jövődet, hogy mik számodra a legfontosabb dolgok.”

A modell azt is elmondta, hogy reméli, 20 éven belül már hatalmas családja lesz, sok-sok gyerekkel, egy boldog házasságban. Az esküvő hamarosan itt van, vagyis minden jel arra mutat, hogy ezt a tervet nem lesz nehéz megvalósítania!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Trinidad Id (@trini_id) által megosztott bejegyzés, Szept 10., 2018, időpont: 8:18 (PDT időzóna szerint)

Így mutogatta gyűrűjét Hailey.

Címkék: család gyémánt gyűrű Hailes Baldwin házasság kínos

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Eva Mendesnek ki kellett állnia Ryan Gosling mellett

Tipp: ha beszólsz a színésznőnek, számolj a következményekkel!