2018.11.07.@ 14.11

Károly herceg aggódik Meghan és Harry gyermeke miatt

Szerinte hatalmas veszélyben van a jövőjük!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Károly herceg aggódik Meghan és Harry gyermeke miatt

Köztudott, hogy Károly herceg rajong az unokáiért, és éppen ezért esett neki annyira rosszul, hogy Katalin és Vilmos nem engedték nyáron, hogy a két kicsi vele töltsön néhány napot. Az a hír viszont biztosan feldobta, hogy negyedszerre is nagypapa lesz!

Talán pontosan ezért tartja még fontosabbnak azt, hogy felhívja a figyelmet a környezetszennyezésre. Legutóbbi beszédében elmondta, hogy nagyon aggódik az unokái jövőjéért, főleg, hogy most Harry és Meghan is babát vár, ugyanis a bolygó egyre borzalmasabb állapotban van.

Véleménye szerint a mostani gyerekek egy szennyezett, sérült, csaknem lepusztult világot örökölnek majd. „Az unokák megérdemelnek egy jobb jövőt!” – mondta Károly herceg.

II. Erzsébet legidősebb fia egyébként tényleg nagyon komolyan veszi a környezetszennyezés problémáját, és ő maga is odafigyel arra, hogy jobbá tegye a bolygó helyzetét. György herceg születése alkalmából például fákat ültetett, és valószínűleg a legújabb royal bébi érkezésére is hasonló kedves „zöld” meglepetéssel készül.

Címkék: baba gyerek harry herceg károly herceg környezetszennyezés meghan hercegné terhes unoka

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Uncategorized