Kiderült, milyen külsővel tudsz bepasizni a randiappokon

Egy nő többféle külsővel jelentkezett be egy társkeresőre, hogy kiderítse, mi jön be a legjobban a pasiknak.

Kiderült, milyen külsővel tudsz bepasizni a randiappokon

Az Angliában élő modell, Hayley Leeanna úgy döntött, hogy egy kísérletnek veti alá magát: meg szerette volna érteni, hogy mi az, amire a pasik buknak a randiappokon. Ezért 6 hónapon keresztül különböző outfitekben és más-más hajszínekkel próbálkozott az Illicit Encounters.com-on.

1. Bevállalós barna

Először egy olyan szelfit posztolt, amin barna hajjal és egy szexi, kivágott felsőben szerepelt. Összesen 87 pasi írt rá: ezzel a kinézettel kapta a legtöbb figyelmet. Rengetegen fiatalabb srác kért tőle még több fotót. Hayley így végül 3 pasival ment el randizni.

2. Bulizós szőke

A második look összesen 43 pasit vonzott be, végül csak kettővel ment el randira. Amit Hayley megfigyelt, hogy általában a gazdagabb és idősebb férfiak keresték meg. Nagyon sokan külön szerették a fotóban, hogy a csaj egy borospoharat tart a kezében, mert ebből arra következtettek, hogy imád bulizni.

3. Edző királynő

Az izmok megvillantásával összesen 25 pasi érdeklődését sikerült felkeltenie, akik főleg azért keresték, hogy legyen kivel elmenniük az edzőterembe. Bár néhányukkal találkozott, nem érezte úgy, hogy ez valódi randi lenne gyúrás közben.

4. Hayley, mint önmaga

A modell elmondása szerint rengeteg intelligens pasival sikerült így megismerkednie. Ennél a profilnál egészalakos fotókat osztott meg magáról, amivel bevonzotta azokat a férfiakat is, akik komoly kapcsolatban gondolkodnak. Összesen 32-en keresték meg.

5. A szemüveges Hayley

Ezzel a profillal összesen négy pasi érdeklődését sikerült felkeltenie, ami messze elmarad az eddigi eredményektől. A férfiak sokkal illedelmesebbek voltak vele, mint az előzőekben.

6. Üzletasszony

Hayley elmondása szerint csak az unalmas pasik keresték meg ezt a profilját, és összesen kilencen jelentkeztek, hogy randiznának is vele.

7. No make-up

A kísérlet egyik megdöbbentő eredménye, hogy a smink nélküli Hayley-re egy pasi sem írt rá. Ezért azt tanácsolja mindenkinek, hogy egy kis sminket dobjon fel, ha társkeresőre tölt fel szelfit.

A modell összességében arra jutott, hogy a férfiak akkor voltak a legőszintébben hozzá, amikor ő is a valódi énjét mutatta. A legcukibb pasik érdeklődését a szemüveges lookkal, míg a számára legunalmasabbakat az üzletasszony külsővel sikerült felkeltenie.

Még több

Szex-Szerelem